mie mi l-a aprobat in 2 zile.
Versiune printabilă
mie mi l-a aprobat in 2 zile.
Eu am fost refuzat de doua ori pe motiv de design slab, dupa ce am asteptate in jur de 2-3 luni de fiecare data, iar a3-a oara am depus aplicatia cu un blog gratuit de la blogspot.com cu cateva articole pe el, si m-au acceptat in 3 zile.
Am mai auzit si pe altii care au patit ca mine, deci daca n-aveti rabdare, faceti un blog pe blogspot.com si aplicati cu el, probabil ca au prioritate sau nu stiu ce sa spun...
Ciudata treaba cu blogul. Nu stiu daca blog-urile de pe blogspot au prioritate. Daca asa stau lucrurile...nu prea e corect.
Azi am primit un raspuns pe forumul google de la un "Google Employee" care spune :
P.S. Site-ul meu este in engleza. Nici asta nu ar trebui sa conteze.Citat:
The application review takes about 2 - 4 weeks. However, it may take longer if the incoming volume of applications is high.
Stiu ca nu ar fi corect, dar am mai citit si pe alte forumuri ca altora li s-a intamplat acelasi lucru.
Eu am fost acceptat in mai putin de 24 de ore daca imi aduc eu bine aminte, cu un blog blogspot in engleza, facut special pt asta.
Pai da... trebuie sa astepti sa fii refuzat inainte sa mai aplici o data...
Am asteptat 2 saptamani, am primti refuz. IN aceeasi zi am aplicat din nou si am fost acceptat in 6 zile
Ai aplicat cu acelasi site nemodificat? Asta e chiar interesant. :O
Absolut fara nici o modificare