Eu am facut cererea azi pe la ora 12:00 si mi-a fost aprobata la 15:45... :rolleyes:
Versiune printabilă
Eu am facut cererea azi pe la ora 12:00 si mi-a fost aprobata la 15:45... :rolleyes:
Adevarat. Si eu am deschis un cont Adsense saptamana trecuta, si in 6 ore a fost validat. Poate nu te uiti pe adresa de email care trebuie :)
Incredibil...Eu am stat 5 luni!!!!!
eu vreo 4 saptamani...
cam in 3 zile totul e ok daca ai site in engleza...
Am citit thread-ul si parca nu imi vine sa cred. Eram revolatat ca au trecut 10 zile si nu am cererea aprobata si ma consideram unicat din moment ce scrie clar ca in termen de max 7 zile ti-l activeaza.
Dar constat ca au mai fost "norocosi" care au astepta chiar LUNI pana la activare. Incredibil. Inseamna ca tot ce pot face este sa ma resemnez si sa ma inarmez cu rabdare. :(
Dude, nici mie nu mi-a venit să cred că a trebuit să aştept 5 luni. Cam săptămâna trecută am trimis o aplicaţie nouă pentru un cont adsense. Dimineaţa am trimis aplicaţia, a doua zi la prânz aveam contul. Nu ştiu în funcţie de ce variază pending time în halul ăsta.
E frustrant sa stii ca unii primesc raspuns in cateva ore iar altii asteapta cu lunile. 5 luni mi se pare...incredibil Doro. Problema e ca nu prea poti sa faci nimic in afara de a astepta. Orice incercare de a-i contacta pe mail este soldata cu un raspuns automat ce te invita sa le citesti help-ul, faq-ul si sa cauti raspuns pe forumul lor.
Altceva nu stiu ce pot face sa-i determi sa arunce o privire pe amarata aia de aplicatie. :pray:
Depinde foarte mult de site,continutul lui,deobicei cam in 3 zile se aproba un cont.