As vrea sa stiu si eu ca informatie :rolleyes:
Versiune printabilă
As vrea sa stiu si eu ca informatie :rolleyes:
Parca, in vreo 24 de ore
mie cam in 3 zile mi-a aprobat..
tot vreo 3 zile am asteptat si eu. oricum, dupa aplicare, primesti un mail si-ti spun acolo in maxim cat timp te aproba.
cateva zile. 2-3
Pe .ro ziceau de o saptamana.
eu am facut contul seara pe la 10 in data de 18 iulie ... cam cat o sa mai astept :P ?
Or fi in vacanta :). Mai stai. A trecut practic o zi si jumate.
Cam vreo 5 zile am asteptat si eu.
Mi-au aprobat contul in 3 saptamani,credeam ca nici nu vor mai raspunde .
In mailul trimis unei prietene, se specifica faptul ca intr-o saptamana maxim o sa primeasca un raspuns.
Au trecut aproape 3 saptamani, nici un raspuns.
Eu nu am asteptat 3 saptamani. Vazand ca dureaza mi-am facut un blog free,am pus 3 posturi,iar in 1 saptamana am avut contul aprobat. Acum am 2 conturi :rolleyes:
pai cand faci contu scrie ca il decursul a o saptamana va fi verificat si aprobat :)
poate sunt cei de la adsense in vacanta ^^ sper ca nu o sa astept 3 saptamani ca am planuri de plecare in vacanta asta ^^
ok s-au facut 5 zile ... cat naiba mai astept :( la un preten i l-au activat in 2 , 3 zile ( nu e in romania ) si eu astept 5 zile si stiu sigur ca o sa astept mai mult :(
deobcei este o saptamana. dar observ ca cei de google adsense de cand s-au lansat si in romania au inceput sa cam "romanizeze" serviciile (vezi cecurile intarziate, banii intarziati, si acum aprobare de cont intarziata...)
deci e chiar enervant , cand am facut contul a scris o saptamana si se face ... mai astept 2 zile si se face sapt :)
Salutare!
Mi-am facut contu de adsense pe 10 iulie 2007 si azi e 3 august 2007 si nu amprimit nici un raspusn de la Google. De fiecare data cand ntru imi scrie un mesaj cum ca am contul neactiv si in curs de verificare si ca intr-o saptamana voi primi un mail de la ei pentru a continua procedura.
Intr-o saptamana fac si eu o luna si nimic!
si mie imi scrie la fel tot de vroe 3 saptamani ca urmeaza sa fie verificat dar nu spune in cat timp , la inscriere pe formualr ziceau ca intr o si sua maxim doua, se pare ca ziua dureaza mult mai mult la ei ....
A stat careva mai mult de o luna pentru activiar ... sa stiu cand imi fac alt cont la ei sa icnerc iar ca asa nu ajuns la nici un rezultat
deci am peste o luna de cand astept pentru cont ... am draci pe ei o gramada , pana acum faceam cel putin 50$ .... cred ca pe la craciun o sa aprobe toate conturile ....
Parerea mea : nu aproba conturile pentru ca au mai mult de castigat ... oamenii tot folosesc AdWords iar ei au mai putin Publisheri de AdSense ... deci ei castiga ^^
Sfatul meu este sa lasi concluziile de genul: "site-ul meu nu a fost aprobat pentru ca au ei interese", sau "i-a platit dusmanu' sa nu-mi accepte site-ul: sunt corupti!". Mai astepti putin, te mai inscrii odata. Mi-e mi-au acceptat site-ul in 3 sau 4 saptamani. Plus ca acum e vara, oamenii sunt in vacanta sau n-au chef de munca.
Spui ca pana acum faceai 50$. Ai destul trafic pentru asta?
am in jur de 400 vizitatori unici pe zi .... si am pus de la un prieten o zi reclame ... arata foarte bine puse pe site si linkurile de la google se potrivesc cu site-ul ... am facut in jur de 20 clicuri in acea zi :D
Imi explici si mie logica din propozitia asta?
Eu cred ca google chiar cauta publisheri pentru romania, pentru ca inca nu au o piata destul de mare unde sa poata afisa reclame targetate. De exemplu sunt multi care si-au deschis cont la adwords, si vor sa bage bani in publicitate ro pe anumite nise, dar datorita faptului ca nu exista siteuri care sa afiseze reclame pe nisele respective, raman cu creditul in buzunar si dureaza luni intregi pana il cheltuie.
Google ar fi avantajat sa aiba mai multe siteuri in sistem.
then why they dont accept my account ? :confused:
cred ca o sa mai stau o luna :))
Krumel, din imaginatia unor capete luminate :).
Vorba lor...acum e vacanta...lumea pleaca in concedii. Incearca sa astepti altceva nu ai ce sa faci.
A trecut mai mult de o luna de cand am facut cere pt cont la adsense. Problema e ca am mai pus inca o cerere de pe alt mail pt acelasi site cam la o saptamana.
Intrebarea este: Afecteaza faptul ca am facut de 2 ori cerere pentru adsense pt un site de pe 2 conturi de gmail diferite?(nu am imaginatia atata de bogata sa ma gandesc ca e o conspiratie impotriva mea)
URA!
Am primit Mesajul de Bunvenit la Google adsense. Pentru mine a durat 7 saptamani fara o zi!
si eu am uitat sa spun ca mi-a fost aprobat dupa vreo luna si vreo 2 sapt :D
Bună ziua, sunt cu nervii la pămānt: de 2 luni aştept aprobarea lor nenorocită, acum 3 săptămāni am făcut o altă cerere de pe alt cont. nimica! Acu o săptămānă le-am trimis mail... iar nimica!
Nu puteţi să-mi recomandaţi şi mie altceva mai bun ca adsense care să meargă bine īn Ro??
mai bun ca Adsense nu cred ca vei gasi. Dar depinde de site. Cauta pe forum, s-a mai discutat despre alternative adsense. Bafta :)
blogu meu care este are abia vreo 50 de vizite pe zi. TLA n-o sa bage reclame nici in vecii vecilor amin la traficu pe care il am, iar bidvertiser nu merge in ro. Restul din cate am citit aici si pe ale foruri sunt muci.
pai in cazul asta, de ce te stresezi atat ca nu ti-au aprobat contul google adsense? Crezi ca ai fi castigat ceva? Daca faceai pana acum 5 $ era minune mare... Ca sa castigi din treaba asta trebuie sa ai vizitatori.
vizitatori mai multi -> clickuri mai multe
Iti promovezi blogul, scrii cat mai mult in el (scris sa fie, nu imagini sau flashuri) si abia apoi te gandesti sa scoti bani din el. Altfel nu are rost...te stresezi degeaba pentru 3 $ pe luna :)
Păi mă stresez pentru că tocmai am lansat un plugin şi de ieri am īnceput să am referi de la Wordpress cu grămada. Mă stresez că mai am un plugin pe care vreau să-l lansez şi stau după mortăciunile de la Adsense.
Nu faptu că am ratat să cāştig 3 dolari mă strezează, ci curiozitatea şi lipsa de răbdare. Cānd au zis prima oara "o săptămānă pānă ne uităm peste aplicaţia ta" am zis că e mult...
Eu astept de 2 saptamani si no answer :(( deja incep sa ma plictisesc si dau cu capu de tastatura !
saptamana asta i-au aprobat contul unui prieten , a asteptat o luna si 3 saptamani ...
:D Eu am făcut cont īn mai şi l-au aprobat īn septembrie :D