Eu am facut cererea azi pe la ora 12:00 si mi-a fost aprobata la 15:45... :rolleyes:
Versiune printabilă
Eu am facut cererea azi pe la ora 12:00 si mi-a fost aprobata la 15:45... :rolleyes:
Adevarat. Si eu am deschis un cont Adsense saptamana trecuta, si in 6 ore a fost validat. Poate nu te uiti pe adresa de email care trebuie :)
Incredibil...Eu am stat 5 luni!!!!!
eu vreo 4 saptamani...
cam in 3 zile totul e ok daca ai site in engleza...
Am citit thread-ul si parca nu imi vine sa cred. Eram revolatat ca au trecut 10 zile si nu am cererea aprobata si ma consideram unicat din moment ce scrie clar ca in termen de max 7 zile ti-l activeaza.
Dar constat ca au mai fost "norocosi" care au astepta chiar LUNI pana la activare. Incredibil. Inseamna ca tot ce pot face este sa ma resemnez si sa ma inarmez cu rabdare. :(
Dude, nici mie nu mi-a venit să cred că a trebuit să aştept 5 luni. Cam săptămâna trecută am trimis o aplicaţie nouă pentru un cont adsense. Dimineaţa am trimis aplicaţia, a doua zi la prânz aveam contul. Nu ştiu în funcţie de ce variază pending time în halul ăsta.
E frustrant sa stii ca unii primesc raspuns in cateva ore iar altii asteapta cu lunile. 5 luni mi se pare...incredibil Doro. Problema e ca nu prea poti sa faci nimic in afara de a astepta. Orice incercare de a-i contacta pe mail este soldata cu un raspuns automat ce te invita sa le citesti help-ul, faq-ul si sa cauti raspuns pe forumul lor.
Altceva nu stiu ce pot face sa-i determi sa arunce o privire pe amarata aia de aplicatie. :pray:
Depinde foarte mult de site,continutul lui,deobicei cam in 3 zile se aproba un cont.
mie mi l-a aprobat in 2 zile.
Eu am fost refuzat de doua ori pe motiv de design slab, dupa ce am asteptate in jur de 2-3 luni de fiecare data, iar a3-a oara am depus aplicatia cu un blog gratuit de la blogspot.com cu cateva articole pe el, si m-au acceptat in 3 zile.
Am mai auzit si pe altii care au patit ca mine, deci daca n-aveti rabdare, faceti un blog pe blogspot.com si aplicati cu el, probabil ca au prioritate sau nu stiu ce sa spun...
Ciudata treaba cu blogul. Nu stiu daca blog-urile de pe blogspot au prioritate. Daca asa stau lucrurile...nu prea e corect.
Azi am primit un raspuns pe forumul google de la un "Google Employee" care spune :
P.S. Site-ul meu este in engleza. Nici asta nu ar trebui sa conteze.Citat:
The application review takes about 2 - 4 weeks. However, it may take longer if the incoming volume of applications is high.
Stiu ca nu ar fi corect, dar am mai citit si pe alte forumuri ca altora li s-a intamplat acelasi lucru.
Eu am fost acceptat in mai putin de 24 de ore daca imi aduc eu bine aminte, cu un blog blogspot in engleza, facut special pt asta.
Pai da... trebuie sa astepti sa fii refuzat inainte sa mai aplici o data...
Am asteptat 2 saptamani, am primti refuz. IN aceeasi zi am aplicat din nou si am fost acceptat in 6 zile
Ai aplicat cu acelasi site nemodificat? Asta e chiar interesant. :O
Absolut fara nici o modificare
Sa inteleg ca depinde de angajatul care se nimereste sa arunce o privire pe aplicatia ta ? Daca prinzi unul care are o zi mai proasta.... ai incurcat-o.:rolleyes: Mi se pare ciudat ca sa nu spun incredibil ca nu sunt niste reguli stricte in ceea ce priveste timpul maxim necesar acceptarii / refuzului si criterii bine stabilite ce trebuiesc indeplinite pentru acceptare.
Am ajuns si eu la aceeasi concluzie.
Totul in viata asta e relativ :)
blog eng pe shopping
nu cred c-ar avea rost sa deschid thread. Stici cumva, se poate deschide cont adsense pe portiuni de site, care sunt date in exploatare unor alte persoane?
As vrea sa definesc mai multe bloguri pe site, pe care sa le dau in administrare unor diferite persoane, cedandu-le si eventualele venituri din AdSense pe "sectiunile" respective.
Oare o sa li se aprobe cont AdSense pe site.ro/blog/blog1, daca exista deja un cont AdSense pe site.ro?
site.ro/blog/blog1 - nu, in caz exista deja un cont AdSense pe site.ro
dar persoane in caz ca au deja cont pe AdSense pot folosi codurile din accountuile lor la tine pe site
S-au facut 2 saptamani de cand am aplicat. :D Adica de 2 ori mai mult decat se preciza in email. Inca 2 saptamani si ajung la noul termen limita (4 saptamani). :O