si eu am uitat sa spun ca mi-a fost aprobat dupa vreo luna si vreo 2 sapt :D
Versiune printabilă
si eu am uitat sa spun ca mi-a fost aprobat dupa vreo luna si vreo 2 sapt :D
Bună ziua, sunt cu nervii la pămānt: de 2 luni aştept aprobarea lor nenorocită, acum 3 săptămāni am făcut o altă cerere de pe alt cont. nimica! Acu o săptămānă le-am trimis mail... iar nimica!
Nu puteţi să-mi recomandaţi şi mie altceva mai bun ca adsense care să meargă bine īn Ro??
mai bun ca Adsense nu cred ca vei gasi. Dar depinde de site. Cauta pe forum, s-a mai discutat despre alternative adsense. Bafta :)
blogu meu care este are abia vreo 50 de vizite pe zi. TLA n-o sa bage reclame nici in vecii vecilor amin la traficu pe care il am, iar bidvertiser nu merge in ro. Restul din cate am citit aici si pe ale foruri sunt muci.
pai in cazul asta, de ce te stresezi atat ca nu ti-au aprobat contul google adsense? Crezi ca ai fi castigat ceva? Daca faceai pana acum 5 $ era minune mare... Ca sa castigi din treaba asta trebuie sa ai vizitatori.
vizitatori mai multi -> clickuri mai multe
Iti promovezi blogul, scrii cat mai mult in el (scris sa fie, nu imagini sau flashuri) si abia apoi te gandesti sa scoti bani din el. Altfel nu are rost...te stresezi degeaba pentru 3 $ pe luna :)
Păi mă stresez pentru că tocmai am lansat un plugin şi de ieri am īnceput să am referi de la Wordpress cu grămada. Mă stresez că mai am un plugin pe care vreau să-l lansez şi stau după mortăciunile de la Adsense.
Nu faptu că am ratat să cāştig 3 dolari mă strezează, ci curiozitatea şi lipsa de răbdare. Cānd au zis prima oara "o săptămānă pānă ne uităm peste aplicaţia ta" am zis că e mult...
Eu astept de 2 saptamani si no answer :(( deja incep sa ma plictisesc si dau cu capu de tastatura !
saptamana asta i-au aprobat contul unui prieten , a asteptat o luna si 3 saptamani ...
:D Eu am făcut cont īn mai şi l-au aprobat īn septembrie :D