Ar fi super sa le vad si eu, dar imi trebuie 10 posturi ca sa pun link sau sa vad atasamente...
Versiune printabilă
Ar fi super sa le vad si eu, dar imi trebuie 10 posturi ca sa pun link sau sa vad atasamente...
Cred ca Cristian o sa rezolve si lucrul asta. :)
pdf-ul este semnat de synergy :)
Iar synergy este agentia de PR pentru Google in Romania.
E oficial. AdSense este valabil in sfarsit si pentru Romania.
Mail primit in urma abonarii la blog.
Citat:
We're happy to announce that we've just expanded our product offerings for two long-awaited languages: Greek and Romanian. Starting today, Greek and Romanian publishers can monetize their content by displaying targeted AdSense for content ads on their pages. As an added bonus, Romanian publishers can now implement AdSense for search as well.
If you're ready to get started with these languages, just log in to your AdSense account and follow the wizard located under the AdSense Setup tab. You can also contact the Greek team at adsense-el@google.com and the Romanian team at adsense-ro@google.com with additional questions.
Posted by Mariela Foumi (Greek) and Otilia Otlacan (Romanian) - AdSense Publisher Support
Da, acum este oficial, la 14:00 nu era ;)
Spor la bani!
Si update la limbile suportate: https://www.google.com/adsense/suppo...py?answer=9727
Sunt curios cu cat la suta scade CPM in urmatoarele zile, ca efect al introduceri codului adsense si de catre cei care au fost mai circumspecti cu privire la introducera lui in site-uri.
Printre aceste site-uri numarandu-se si Softpedia prietenului nostru Courage, care cu siguranta poate afecta puterea de cumparare a celor care doresc sa promoveze afacerea lor prin intermediul AdSense.
Personal tind sa urez "Succes in afaceri!" tuturor celor care se folosesc de serviciul AdWords :)
Articol: Google si Romania au facut oficial echipa!
Efectul de scurta durata va fi cel mai probabil cel prezis de erwin. Pe durata lunga insa nu putem decat sa ne bucuram vazand cum site-uri cat mai mari trec la AdSense. Asa va creste si increderea in AdWords si cota de piata, ca atare si cpc-ul