Atata timp cat nu a aparut nimic pe blog, nimic nu e oficial.
Versiune printabilă
Atata timp cat nu a aparut nimic pe blog, nimic nu e oficial.
unul din raspunsurile lor, nu are legatura cu google romania dar are legatura cu implementarea ad-urilor.
ma intreb acum, ce se va intampla cu forumuri de genu digitalpoint? sua webmasterworld and so on ?Citat:
However in the future, please keep in mind that publishers may not
implement Google ads in a manner that disguises the ads in any way, for
instance, by formatting neighboring content to look similar to the ads, or
by making ads look like games or forum posts. Additionally, publishers may
not attempt to associate specific images with the individual ads appearing
on their sites. Such an implementation may confuse users who assume that
the image is directly related to the advertiser's offerings.
care e treaba cu webmasterworld? ei nu au adsense pe site. oricum, la cati bani cred ca fac din add-ul din stamga-sus.... (ma gandesc in primul rand la faptul ca au trafic la greu si add-urile acelea sunt relevante pt webmasteri)Citat:
ma intreb acum, ce se va intampla cu forumuri de genu digitalpoint? sua webmasterworld and so on ?
of, am dat un exemplu generalist mai mare, in fine...
Dupa o luna si ceva de adsense romanesc voi in ce situatie va aflati? La mine totul a inceput bine, a crescut frumos in primele saptamani dupa care a inceput usor usor sa se fasaie. Acum am o medie a cpc-ului sub 5 centi, un CTR bunicel, dar castiguri sub asteptarile initiale. Chiar sub valorile de la inceput, in conditiile in care mi-am dublat numarul de vizitatori intre timp.
Asa e si la mine :).
Ce am vazut ciudata astazi este ca iarasi experimenteaza cu reclamele google-ul.
Uitati-va si voi la attachments - oare din cei care se inscriu pe click pe respectivele butoane cati sunt pusi ca referreri de la mine?
Si la mine au scazut mult, insa am rabdare. Pina la urma, adsense nici macar nu e oficial in Romania. Ca sa nu mai spun si de faptul ca s-ar putea ca pe unele site-uri sa fie tot timpul sume mici (incep sa cred ca si la al meu)
da asa, a scazut mult cpc-ul, doar suntem in Romania ! Nu trebuia sa ne asteptam la cine stie, eu am avut prea multe click-uri de un cent ! :| totusi e mai bine decat cu Neogen, asta e CLAR ! Poate in viitor alta o sa fie situatia ;)
Intr-adevar, CPC a cam scazut in ultimele zile. Iar in cursul fiecarei zile observ un CPC mai mare dimineata si mai mic spre seara, probabil dincauza faptului ca bugetul zilnic al unor campanii se epuizeaza in cursul zilei, iar dupa aia intra reclame mai slab platite. Poate ca situatia se va schimba dupa intrarea oficiala in RO, ceea ce va duce si la cresterea nr. de advertiseri.
poti sa explici putin..... adica nu vad un avantaj foarte mare in a avea clickuri de 1 cent si a mai si plati o taxa la scoaterea banilor, cum trebuie sa faci cu adsense.Citat:
e mai bine decat cu Neogen, asta e CLAR