NU caut pentru a copia siteuri! Caut un plugin wp care sa imi importe articolele, selectiv, de pe diverse siteuri pe care le detin. Stie cineva ?
NU caut pentru a copia siteuri! Caut un plugin wp care sa imi importe articolele, selectiv, de pe diverse siteuri pe care le detin. Stie cineva ?
Nimic.
Selectiv nu prea cred ca se poate fara export/import, insa sunt cateva aici pentru import feed-uri rss sau xml: https://wordpress.org/plugins/search...and+RSS+Feeds/
Le poti posta (si) intr-o categorie dedicata (folosesti categorii multiple) si faci import doar din feed-ul respectivei categorii.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Vezi daca te ajuta acesta: WordPress Automatic Plugin. Pe themeforest este cel mai vandut. In plus, il poti proba inainte de achizitie, cerand un demo.
WPeMatico are varianta gratuita, face treaba foarte buna. Fiecare feed (campanie) poate avea template propriu.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)