Salut, intampin niste probleme cu tema Voyage. De exemplu cand aleg o locatie (ex. Romania) o ia razna footer-ul, nu stiu din ce cauza. Daca merg pe pagina 2, nu mai pot da click pe absolut nimic pana la footer. Aveti idee ce as putea face?
Salut, intampin niste probleme cu tema Voyage. De exemplu cand aleg o locatie (ex. Romania) o ia razna footer-ul, nu stiu din ce cauza. Daca merg pe pagina 2, nu mai pot da click pe absolut nimic pana la footer. Aveti idee ce as putea face?
Daca ai lucrat ok cu ea n-ar trebui sa se intample asa ceva. E updatata la zi tema, de cine e facuta, e premium?
Site-ul nu este al meu, eu doar am fost rugat sa ajut daca pot. Nu imi dau seama ce au facut cu ea de a ajuns asa. Am facut update la wp, la tema.. presupun ca este cumparata si nu nulled din moment ce am putut face update.
Le-am dezactivat pe rand si nu s-a intamplat nimic.
Incearca sa dezactivezi si widget-urile pe rand, s-ar putea sa fie si din cauza unui widget care are o marime mai mare si din cauza lui sa dea eroare thema, depinde acum de structura ei. Daca nici asa nu merge incearca sa adaugi fisierul original pentru footer, single, single-news (pe rand). Daca nici asa nu iti va merge, poate nu este un <div> inchis pe undeva, oriunde. Succes la facut tema.
Am incercat si cu widget-urile. Acces la ftp nu am, doar la panoul de admin din wp. Nici fisierele originale ale temei nu le am. Voi mai incerca. Multumesc.
Ai elemente html deschise care nu se inchid sau inchise inainte sa fie deschise... Verifica-ti codul cu un validator html.
Am luat legatura cu dezvoltatorul temei si m-a ajutat. In editarea posturilor mi-a adaugat optiunea de excerpt. Partea proasta este ca acum trebuie editata fiecare postare si adaugata o descriere in excerpt, insa treaba asta o va face proprietara site-ului. Totusi mi se pare ciudat ca tema sa se rupa astfel fara acesta optiune.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)