De cateva zile ma tot chinui sa instalez diferite pluginuri pentru newsletter pe siteul meu wordpress, dar niciunul dintre ele nu merge. As prefera unul care sa nu creeze foarte multe tabele in baza de date.
De cateva zile ma tot chinui sa instalez diferite pluginuri pentru newsletter pe siteul meu wordpress, dar niciunul dintre ele nu merge. As prefera unul care sa nu creeze foarte multe tabele in baza de date.
Nu ai dat multe detalii, ce funcții vrei să dețină newsletter-ul.
Feedburner de la Google poate trimite și newsletter.
Mi-ar trebui ceva mai simplu, adica sa pot pune widget, iar dupa ce ce completeaza cu e-mailul si apasa subscribe sa apara mesajul ca trebuie sa confirme e-mailul cu care s-a abonat. Cel oferit de google este bun doar ca nu prea il pot customiza asa cum imi doresc.
Mai interesant ar fi Mailpoet + Mandrill . 12 k mailuri gratis, apoi super decent ca pret.
@florescualin, nu ai decat cateva setari. E destul de intuitiv : http://screencast.com/t/n2nWlDJv
Ultima modificare făcută de Robert; 10th December 2014 la 20:19.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)