Citat Postat în original de emusro Vezi Post
Salut,

Ai incercat Ruby on Rails ? sa definesc scalabil : Scalabilitate - Wikipedia

Te intreb acuma : crezi ca la 1000 de interogari pe secunda, rezista wordpressul ( nu spun ca va ceda scriptul in sine.. insa va utiliza atat de multe resurse incat va crapa apacheul *wordpress e scris pt bloguri* ..si serverul va fi OOM ). Te rog sa nu ma intelegi gresit, eu nu vin aici sa spun ca wordpressul este de c***t .. eu doar am intrebat .. ce parare aveti de un inlocuitor de Wordpress .. si am gasit acele CMS-uri scrise in RUBY.. si doar voaim sa vad daca a mai folosit cineva . Voiam un feedback. btw ruby e mult mai fiabil decat PHP.

Pana la urma de asta este forum nu ? Cerem pareri .. acceptam pareri

Insisit ...ai incercat vre-un CMS scris in RUBY ?

O seara buna!
Rezista fara probleme. Spui ca va utiliza resurse incat va crapa apache si serverul va fi OOM. Despre ce server vorbim ? In plus, nu e obligatoriu sa folosesti Apache, care crapa si la 1000 de accesari / secunda pe un HTML

Exista Litespeed, nginx si altele care fac o treaba mult mai buna decat Apache. Iar site-uri pe Wordpress sunt destule care au milioane sau zeci de milioane de page views pe zi si nu cred ca le crapa apache deloc.

E foarte important cum il configurezi, ce sistem de caching folosesti si ce pluginuri ai. Si vorbesc din experienta, pentru ca lucrez cu Wordpress de multi ani si am tot avut probleme cu serverele, pana am invatat cat de cat cum sa il optimizez. W3 Total Cache poate face minuni daca e configurat cum trebuie si daca chiar ii folosesti toate functiile, asa cum fac site-urile mari. Stie memcache, PHP-APC si multe altele.

Iar daca vrei sa migrezi de la PHP spre altceva, iti recomand sa vezi NodeJS, pentru ca e incredibil de rapid si consuma foarte putine resurse. Eu raman la Litespeed + PHP + Wordpress pentru moment.