Probabil n-au mutat cum trebuie site-ul, desi nu-i mare branza. Copiezi toate fisierele de la wordpress pe noul host, dai export la baza de date din phpmyadmin din hostgator, in noul host creezi o baza de date goala, adaugi un user cu drepturi full pe baza de date respectiva, dai pe ea Import sau Run SQL unde pui script-ul sql pe care l-ai exportat de la hostgator, si in fisierul wp-config.php din folderul principal de la wordpress, modifici datele pt login la baza de date.
Acuma, baietii de la hostvision cred ca se pricep si au facut chestia asta, pt ca-i ceva banal, dar la thumbnail-uri e posibil sa fie o pb din cauza ca: 1) ori e pb cu ceva drepturi de scriere intr-un folder (eu asa am avut), ori 2) tema/pluginul e gandita prost si acum cand ai schimbat host-ul, s-a salvat o cale spre poze relativa la vechiul host (la fiecare firma de hosting, structura fisierelor e alta, numele contului principal e altul, etc si eu am avut pb de genul cand am mutat un site, am pierdut cateva zile facand debug in codul php sa vad care era pb si aparent genera pozele ok, dar cand le incarca, le cauta pe o cale care nu mai era valabila la noul host).
Oricum, daca zici ca-ti expira in cateva zile hostul la hostgator, important e sa ai copiat tot codul de acolo si sa exporti baza de date de la ei. Dupa aia, poti sa te mai "joci" dincoace pana merge ok.
Cu pagina alba, posibil sa fie o pb de la vreun plugin. Daca nu vezi log-urile, poti adauga in header.php
error_reporting(E_ALL);
ca sa-ti arate ce eroare apare.
O alta varianta, sterge din FTP cate un plugin, pe rand, si vezi daca merge. Asa afli care-i cauza. Stiu, e o metoda mai babeasca, dar alte variante nu prea ai, daca nu ai acces la erorile din loguri

Răspunde cu citat