Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Problema video-uri/poze wp

Mike220v este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2011
    Posturi
    45
    Putere Rep
    0

Implicit Problema video-uri/poze wp

Salut, am o mica mare problema la WP. Daca dau un embed de pe youtube la un clip cand dau pe home se vede clipul postat in post, cand intru in post se vede doar codul de embed, la poze aceiasi problema doar ca atunci cand intru in post nu se vede nici codul desi de de pe home se vede poza cum ar trebui. Inainte nu aveam problema asta. Sper ca ati inteles ce ce am vrut sa zic. Consider ca este o problema destul de mare avand in evdere ca pierd trafic din cauza asta. Cine doreste sa ma ajute, raman recunoscator. Cine nu a inteles problema sa imi dea un pm si ii trimit link cu site-ul, nu il postez aici pt ca poate se considera reclama.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hm... Nu e normal, crek ai pus ceva gresit. Teoretic pe pagina postarii ar trebui sa se vada corect video. Sigur l-ai pus cum trebuie? Ai pus codul de embed in HTML, nu in Visual, nu? Poti sa dai URL-ul site-ului? Posteaza-l aici, n-o sa considere nimeni reclama. Doar daca nu vrei sa-l faci public din alte motive (competitori, confidentialitate, etc).
    Signatura lipsa

Mike220v este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2011
    Posturi
    45
    Putere Rep
    0

Implicit

Scuze ca am raspunsa sa greu dar am fost foarte ocupat zilele astea.

HightLink.ro este siteul, cu clipurile am rezolvat pentru ca am pus codul intre tagurile <code></code> ( in sectiunea HTML cum faceam si inainte ) dar tot am probleme pentru ca se vede primul tag inainte de clip "<code>" ceea ce nu este normal (de asemenea daca folosesc <center> </center> se vede "<center>"). Pentru poze chiar nu am nici o idee cum sa rezolv. Inainte nu aveam probleme de genu dar dupa ce mi-am schimbat hostul au inceput sa apara, mentionez ca sunt si poze/clipuri cu care nu am aceasta problema iar toate codurile mele sunt luate de la imageshak sau youtube deci in principiu sunt aceleasi surse si acelasi cod.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Poze - Aratati ce aveti
    De Cristian Mezei în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 194
    Ultimul Post: 11th October 2012, 04:00
  2. poze 360 grade
    De lawrians în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st February 2012, 22:54
  3. Nu mai pot introduce poze
    De Bogdan Calin în forumul WordPress
    Răspunsuri: 6