Pana acum ceva timp site-ul era situat pe domeniul idmess.net dar l-am mutat pe id-uri.eu fiind un cuvant mult mai cautat ( id-uri ) dar le dau pe amandoua in pachet
+15.400 de membri inregistrati din care 7200 activi (poza/confirmati)
+sistem de administrare (activitate membri,adrese de ip de logare [vezi print ]
+ administrare onsite ( banare ip+ banare id ( se poate bana adresa de email ) membrii se pot sterge f usor din site, nu este necesare accesarea mysql-ului
+id-urile se inregistreaza numai dupa confirmarea prealabila a adresei de mail ( deci nu au cum sa intre toate balariile de profile false pe care le vedeti lejer pe alte site-uri de gen care nu cer confirmarea id-ului de yahoo la inregistrarea pe site![]()
Data înscrierii: 19.12.2007
Record de vizitatori pe zi (31.12.2007): 4.325
Vizitatori în ultimele 24 de ore: 553 nu s-a mai ocupat nimeni de el
Afişări per vizitator (medie pe 7 zile): 15,03
Căutarea cea mai frecventă (7 zile): id mess dar dupa ce va fi inscris in directoare cu adresa de ID-uri.eu atunci id-uri va deveni cuvantul de baza si implicit si numarul de vizitatori va fi altul, majoritatea site-urilor de gen la cuvantul cel mai cautat au "id-uri" deci trebuie doar promovat pe noua formula ( id-uri.eu)![]()
*este inscris in directoare ( dar cu vechea adresa idmess )
*design placut
*link-uile de jos sunt vandute (4 din 7 ) 3 sunt proprii
*la cerere se mai pot face modificari/imbunatatiri la cererea clientului de genul adaugare comentarii sau sistem de vot/rating etc ( dar aceste modificari in functie de gradul lor de dificultate se vor discuta separat , oricum pret mult mai mic decat daca le-ar face altcineva care nu cunoaste scriptul)
*asigur instalarea scriptului pe serverul clientului
-pretul se comunica telefonic sau face2face cu cumparatorul![]()
-nu sunati daca aveti 500 de euro in buzunar si va ganditi sa cumparati un site![]()
-aceasta se vrea a fi o vanzare serioasa deci va rog numai cumparatorii interesati, economisim timp![]()
pachetul contine:
script complet
baza de date 15.000 de membri inregistrati
asistenta 30 de zile ( gratuit)
instalare pe serverul clientului ( gratuit)
domeniu id-uri.eu
domeniu idmess.net
hosting gratuit 1 an de zile pe server propriu ( acelasi pe care este si acum)
tel: 07.3OOO.8000
ps:imaginile sunt din admin