Eu ma refeream la faptul ca screenshotul reprezinta castigul pe luna pt ca nu prea vad cum ai in google ~17 000 afisari pe zi cand in trafic apar 10 000 de afisari / luna .
Eu ma refeream la faptul ca screenshotul reprezinta castigul pe luna pt ca nu prea vad cum ai in google ~17 000 afisari pe zi cand in trafic apar 10 000 de afisari / luna .
Just me!
Tocmai am avut, am folosit un scriptulet de stumble (oricum nu in fiecare zi se ajunge la ~5$ .. insa indeajuns pentru 35-40$ / luna)
ultimul bid a fost de 25$
Poti sa dai de mine usor, @contact.
ultimul bid a fost 25$ iar tu imi dai 11.50$, inc este min. 5$ . Ok iti fac reducere data viitoare![]()
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 31st May 2008 la 11:49.
- cumparare domeniu, sa zicem idurimess.com - 6$
- instalare Wordpress + cateva posturi si in 2 saptamani (sau mai repede) se poate ajunge la acelasi nr. de vizitatori.
Deci: PR nu ai, domeniu asemantor este.
Pentru ce 200$? Poti sa imi explici?
10$ este un pret corect.
Chiar nu am nevoie de sfaturi sau orice altceva, n-am cerut asta, deci respecta-mi dorintele.
Si daca doar 10$, da-mi voie.. cine te tine sa nu faci si tu unul la fel? internetul este mare(explic doar celor cu adevarat interesati)
bafta.
ultimul bid a fost de 25$ !
In ultimele 7 zile s-au acumulat 150 profile complete (poza + id + descriere).
Google a indexat ~100 pagini.
Traficul a ajuns la cca. 250-350 UV / zi
Ultimul bid a fost 25$
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 14th June 2008 la 01:00.
Ofer 15$!
Ma eu nu pot sa inteleg, postati doar sa faceti posturi ? Cum spune w!ll, ultima ofera a fost de 25$
Asadar, urmatoarele sunt de la 25$ > (BIN 200$)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)