nu am nimic de ascuns... doresc sa il vand pentru simplul fapt ca nu am timp sa ma ocup de el => nu aduce bani => trebuie vandut. este ceva de ascuns? mie mi se pare o ecuatie foarte simpla.

gabriel daca tie ti se pare corect ca altii sa comenteze doar sa se afle in treaba, sa isi ridice numarul de posturi... asta este. crezi ca potentialul client dadea banii fara sa se uite ca are doar 20 vizitatori unici pe zi?

am venit pe acest forum pentru ca mi-a fost recomandat, dar vad ca aici curg doar criticile. aceste critici daca au un scop constructiv trebuiesc trimise prin PM: cristi vezi omule ca ii mare pretul... asta ar costa 100-200-400-1000 $. nu ziceam nimic... nu cunosc preturile, am aruncat doar o privire pe un site unde se vand/liciteaza domenii si erau preturi de 200 euro la un domeniu .info care nu are absolut nimic, 4000 de euro la un domeniu .ro care are un potential la fel ca si al meu daca nu chiar mai slab. asta ma deranjeaza pe mine: ca sa comenteaza doar pentru a strica afacerile cuiva... imi dau seama ca aici nu o sa il mai pot vinde, am sa incerc si pe alte forumuri unde poate gasesc oameni cu experienta ce doresc si sa ajute nu doar sa distruga sa faca rau, sa ne mancam unii pe altii.

Multumesc oricum pentru spi