Buna ziua.
Site-ul este lansat de ceva timp, a ajuns la o medie de 90 vizitatori pe zi.
www . anunturi-utile . ro
Astept ofertele dvs.
O zi buna in continuare.
Buna ziua.
Site-ul este lansat de ceva timp, a ajuns la o medie de 90 vizitatori pe zi.
www . anunturi-utile . ro
Astept ofertele dvs.
O zi buna in continuare.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
90 vizitatori unici pe zi sau de vizite?
Siteul are ceva revenue? vad ca ai si adsense pe el...
cam la ce pret te ai gandit?
Ofer 200 EUR pe site-ul de anunturi..
Anunta-ma cat mai repede daca facem tranzactia sau nu
Thanks
tinand cont ca dc e sa il dau, il dau cu tot cu domeniu+ gazduire, gazduire inca vreo 10 luni adica, contine si posibilitatea de a face anunt sponsorizat pe diverse perioade, script de contorizarea si statistici(cate anunturi adaugate, pe zi, toate, etc.), newsletter, mesaje de instiintare cand expira anuntul, etc...consider ca ar trebui mult mai mult de 200.
Dar dc nu se ofera cat cred eu ca ar merita, nu e nici o problema, nu ma grabesc cu vanzarea.
Va multumesc.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
buna ziua.
nic, in legatura cu revenue-ul...sincer, nici nuj ce inseamna.
Cat de pret...consiger ca sare de 500 lejer ...
bani, venit, profit...
Revenue
Cand il vei da cu 500 (USD, EURO sau RON) sa ne tii la curent... domeniul+gazduirea 10 luni + scriptul din spate nu valoareaza 500 USD on nici un caz... e adevarat ca numele este destul de atractiv dar numai atat...
vroiam sa-ti trimit PM dar nu am 5 posturi si n-am reusit..
anunta-ma daca esti dispus sa vinzi scriptul din spate (fara design, fara baza de date, fara domeniu si fara hosting)?
Daca da, anunta-ma cat ai dori pe script..
Oricum site-ul spui ca-l vinzi.. mai scoti si ceva bani in plus..
Bafta
Subscriu si eu la scriptul din spate... si daca mai gasesti vreo cativa clienti ca noi poti pastra site-ul linistit ca iti scoti banii...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)