Salutări tuturor,
vând site-ul profuonline.ro.
Este online din 14 decembrie 2023, dar în trecut a mai fost înregistrat de altcineva.
Platforma este WordPress cu tema gratuită GeneratePress.
Sunt publicate 63 de articole, aproape toate evergreen, deci pentru mult timp de acum încolo articolele vor prezenta interes pentru cititori.
Vreo 8 articole au între +500 și 900 de cuvinte, alte câteva între 900 și +1500 de cuvinte, dar majoritatea trec de 2500 - 3000 de cuvinte, unele chiar de 5000 de cuvinte.
Multe dintre articole s-au poziționat deja în prima pagină, mai ales cele din categoria turism și bani online.
Pozele sunt luate de pe unsplash sau pexels, iar unele le-am generat cu DALL-E sau Leonardo AI, deci nu sunt probleme de copyrigt.
Vizitele sunt în prezent de aproximativ 60 unici pe zi și provin în proporție de 90% din trafic organic.
În orice caz, cine este interesat va primi acces la Analytics ca să verifice vizitele înainte să cumpere site-ul.
De aproximativ 10 zile am pus AdSense pe site și a generat un pic peste 7 euro.
În mai puțin de 24 de ore site-ul a fost acceptat de Google AdSense (când avea publicate doar vreo 40 de articole), deci acest site este ideal și pentru cine vrea un site ca să creeze un nou cont AdSense.
Prețul este 2000 de lei și nu se negociază.
Plata se face anticipat prin Revolut sau transfer bancar, apoi în câteva ore o să generez codul de transfer pentru domeniu și o să-l trimit prin email împreună cu backup-ul site-ului.
Motivul vânzării: a fost creat pentru vânzare. Din când în când mai pun online câte un blog pentru vânzare.
Nu pot face factură pentru acest site.
Pentru informații și alte întrebări mă puteți contacta prin email la adresa: lecktronix @ gmail. com.
![]()