"nu este vina nimănui pentru investițiile tale" "De ce trebuie să fii supărat pe noi pentru greșelile tale?"
Pentru ca oamenii ca tine m-au dus de nas intelegi? Am fost incepator si am pus botul la cei care au pretins ca stiu seo si de fapt habar nu aveau de seo. Faza este ca sunt foarte multi care incep in meseria asta si sunt dusi de nas, bagati in ceata, cand esti incepator nu realizezi chestiile astea mai ales daca totul arata frumos.
Tu practic ai construit un site ca sa il vinzi, ai gasit un domeniu bun, ai bagat ceva articole de umplutura si gata site-ul, dupa care vii si spui ca nu il dai pe 2 lei si te astepti ca cineva o sa rankeze pe termenul de optimizare seo, iar eu ti-am spus ca nu o sa rankeze pentru ca are articole de umplutura si ii va fi foarte greu sa realizeze asta.
Tot ce valoreaza la site-ul respectiv este domeniul pe care l-ai imbracat frumos, nu neg faptul ca site-ul arata destul de bine ca design, dar e o chestie invelita in staniol. Daca este sa cumpar site-ul si sa rankez pt cuvintele respective trebuie restructurat, sa sterg absolut tot din el si sa o iau de la capat.
Practic raman doar cu domeniul si tema, care sunt optionale daca ne gandim bine. Articolele ar putea fi refolosite dar modificate iar o parte din ele restructurate. Cine a construit site-ul respectiv ar trebui sa ofere doar servicii de design nu de seo, este un expert iar munca lui demonstreaza clar asta.
Acum, este foarte important ca cel care cumpara site-ul intr-adevar sa si ofere SEO nu sa isi bata joc, pentru ca un incepator cand va intra pe acel site sigur va pune botul. Siteul este foarte atractiv si ofera credibilitate, capcana perfecta pentru cineva care cauta servicii seo, iar cel ce cauta servicii seo in mare parte este ca nu stie seo sau in cele mai putine cauze stie dar nu are timp de seo.
Intelegi acum care este problema? Avem un site care pretinde ca ofera optimizare seo cand structura site-ului insusi nu este optimizata seo, de fapt nu prea are treaba cu seo, e spam frate, spam rau crede-ma ca nu te mint. Ai cuvantul seo de 68 de ori intr-un articol destul de scurt, pe un site care ofera servicii seo cand el ofera spam in cea mai pura forma.
"Dacă experiența ta de ani de zile a devenit frustrantă și investiția ta în cursurile SEO, nu a dat roade, nu te mai supăra pe cei care mai postează aici câte ceva."
La concluzia asta ai ajuns din tot ce am postat eu pe forumul asta?
"Postările de pe forumul seopedia, au scop educativ sau de promovare uneori." "Nu să îmi ții tu lecții de conținut irelevant. Subiectul era altul."
Eu incerc sa educ cu ce stiu de prin ce am trecut, gratuit si incerc sa fac pe unii incepatori sa se fereasca de anumite chestii care nu le-ar prinde bine. Tu promoveaza ce stii ca te pricepi cel mai bine nu promova ceva care zice ca ofera o chestie pe care nu o ofera. Iti spun sigur ca ai scoate bani frumosi daca te-ai promova ca webdesigner, sunt foarte multi care ar avea nevoie de skill-urile tale daca sunt oferite la un pret acceptabil.
"Oricum, accept greșelile și îmi cer scuze dacă te-am deranjat"
Tot respectul

Răspunde cu citat