Salut,
Vand cateva site-uri, proiecte mai vechi de care nu ne-am mai ocupat si care momentan se monetizeaza decent prin adsense.
Domeniile au vechime intre: 3 ani si 11 luni - 6 ani si 9 luni, si DA intre 13 si 19, Home Page PA intre 22 si 32. Sunt gazduite pe ip-uri unice.
secondprice.ro - site de anunturi facut in genul olx acum cativa ani. A costat destul de mult programarea, este facut de la 0.
cursoficialbnr.ro - are un script ce citeste cursul oficial si ofera diferite detalii.
postcode.ro - lista de coduri postale.
onlinemap.ro - harta online cu posibilitate de calculare rute si altele, facut de la 0.
teste-drpciv.ro - scriptul nu a costat cine stie ce, dar s-au desenat semne si situatii de la 0, sunt peste 1000 de intrebari facute pe baza legislatiei de acum cativa ani. A stat bine vreo 2 ani dupa care nu ne-am mai ocupat de el.
testepeinternet.ro - teste din diferite categorii.
felicitaricumesaje.ro - felicitari originale si script dezvoltat de la 0.
solitaire-online.ro - joc creat de la 0.
1001bricks.ro - joc cu 100 de nivele creat de la 0.
jocuri-pe-internet.ro - s-a pus pe el acum cativa ani un script cumparat cu cateva mii de jocuri.
maimuzilla.ro - felicitari cu design original, desenate de un grafician cu care am colaborat acum cativa ani.
Oferta de preturi se trimite pe PM si se fac discounturi pentru calupuri de site-uri.
Prin vanzare se urmareste recuperarea unei parti din investitia facuta pt crearea site-urilor. Totodata, majoritatea site-urilor au un profil de link-uri f.ok dpdv proportie de ancore naked urls / brand anchors / kwd.
Multumesc!

Răspunde cu citat