Se ofera spre vanzare site de reviews lansat la inceputul anului, ce are pana in momentul de fata scrise 600 de articole cu un numar de 300-700 cuvinte fiecare. Siteul a crescut luna de luna, dealtfel si veniturile sunt in crestere. Promovarea s-a facut prin advertoriale, unele dintre ele destul de scumpe si autoritare, si inca nu beneficiaza de puterea lor. In timp, lucrurile vor sta mult mai bine.
Totusi, avand nevoie de lichiditati urgent, ma simt nevoit sa vand unul dintre proiecte. Am mai listat un proiect mai ieftin zilele trecute, insa nu s-a concretizat nimic inca, asa ca incerc si cu acesta.
Domeniu: 3 litere, extensie .ro, vechime 5 ani de zile, peste 114 ibl din peste 41 de surse diferite (atat spre index cat si spre pagini interne, pe anchore diversificate, clase ip in mare parte diferite, toate cumparate - deci nu vor disparea!)
Site: vechime aproape 1 an, 600 articole, tema wp gratuita modificata masiv, cu responsive ok si incarcare rapida
* Veniturile au crescut odata cu adaugarea de articole noi. Inainte de luna iulie nu pot verifica nimic intrucat PS nu afiseaza sursa conversiilor si nu imi pot da seama care au fost inregistrate doar de acest site.
Iulie: 783 ron
August: 1507 ron
Septembrie: 2247,5 ron
De Black friday, conform calculelor de pe anul trecut (am mai multe siteuri de acelasi gen), siteul va produce minimum 1000 euro comisioane.
In conditiile in care nu va ocupati de site si ramane la numarul de 600 de articole si linkurile puse de mine (toate cumparate, nimic in siteuri proprii, nu vor disparea dupa cumparare), siteul se va mentine la 1500-2000 ron venituri lunare.
Pret dorit: 3000 euro, bani ce se vor recupera in urmatoarele 4-5 luni de zile fara sa va ocupati deloc de site.
** Bonus: ofer cumparatorului un numar de liste cu toate produsele din eMag de pe categoriile principale, cu numar de cautari exacte pentru fiecare, astfel incat sa continuati sa puneti doar continutul cel mai cautat. In plus, pot oferi toate sfaturile si tips-urile necesare derularii acestei afaceri.
Rog sa ma contacteze doar persoanele strict interesate, care dispun de aceasta suma. Nu voi raspunde celor ce vor sa afle doar despre ce site este vorba!
Multumesc!

Răspunde cu citat