Pentru ca m-au intrebat foarte multe persoane si nu am timp sa raspund fiecaruia in parte, voi mai oferi aici cateva detalii referitoare la siteul pe care il ofer spre vanzare:
Siteul a fost cumparat de catre mine in luna noiembrie, cam pe data de 18. De pe 5 pana pe 20, insa, am avut linkurile de afiliere doar in vreo 7-8 articole puse de mine de test, sa vad cum converteste siteul. Atunci cand eu l-am cumparat, vechiul proprietar imi trimisese rapoarte ce dovedeau venituri de 500-600 ron lunar pe ultimele luni de zile.
Pe data de 20 am updatat toate articolele si le-am pus linkurile mele de afiliere, asadar veniturile de 1060 ron (comisioane aprobate si platite) + 120 ron (comisioane in asteptare in momentul de fata) reprezinta in mare parte veniturile pe perioada 20 noiembrie - 28 decembrie. Asadar, avem un total de 1180 ron comisioane pe o luna si ceva, deci siteul reprezinta o crestere fata de perioada in care l-a detinut vechiul proprietar.
Siteul are acum un alt design decat atunci cand eu l-am cumparat, de partea de branding si imagine s-a ocupat colegul nostru Marius Morariu, s-au investit sume importante in design si partea de usability + optimizare seo on-page. S-a mai adaugat si continut, au fost refacute multe dintre articolele vechi, in momentul de fata insumand 210 articole per total.
Ca si promovare off-page eu am cumparat niste advertoriale de vreo 400 ron, am mai adus ceva ibl-uri din surse gratuite + linkurile care le-a avut siteul si inainte. Articolele noi se indexeaza repede si sunt pozitionate bine dupa numele produsului sau variatii gen pret/review/pareri + nume produs.
Pret: nu am un pret fix, astept oferte din partea celor ce cauta un proiect stabil, care aduce venituri pasive de cateva sute de ron lunar, luni bune de acum incolo. Eu il vand din doua motive: 1) nu am timp sa adaug continut fresh pe el si nici sa ii aduc ibl-uri si daca l-as abandona asa nu as proceda corect 2) ma ocup de altceva in offline care necesita niste investitii rapide.
Adresa este reviewcenter.ro
Daca mai doriti si alte detalii intrebati-ma pe privat. Acolo astept si oferte din partea celor interesati, rog nu deranjati daca nu va intereseaza siteul. Dovezile de venituri + sursele detaliate de trafic le ofer doar celor cu adevarat interesati, inainte sa batem palma.

Răspunde cu citat