Persoana respectiva nu imi e ruda decat o cunostiinta fiind din satul unde am si eu bunicii. Legat de numele de la integistrare domenii e drept ca persoana respectiva mi le.a inregistra cu un pret mic cand nu stiam de promo coduri insa le.a inregistrat pe un alt cont nu pe al meu.
site in portugheza (trafic brazilia), 1400€ (adsense) in ultimele 6 luni. "munca" de 30 de minute saptamanal.
putem continua discutia pe skype: isshmen
Vand Advertoriale (pr 5)
Te rog detalii pe Pm despre site ( nisa , etc ) m
Scuze de offtopic andreiionut
Oare Jandarmeria stie ca ai pus link in footer-ul siteului Jandarmeria în slujba comunității catre tine? Oricum vanzarea site-ului este foarte suspecta, numai are sens sa comentez..
Inca valabil : site-uri afiliere si Adsense ( fara site-uri ce incalca politicile Adsense sau care sunt la limita legalitatii ) . De asemenea va rog sa estimati si un pret pe site nu sa fac eu evaluarea produsului . Negocierea se poarta pe baza veniturilor site-ului si posibilitatilor nisei .
Valabil .
Inca valabil : site-uri afiliere si Adsense ( fara site-uri ce incalca politicile Adsense sau care sunt la limita legalitatii ) . De asemenea va rog sa estimati si un pret pe site nu sa fac eu evaluarea produsului . Negocierea se poarta pe baza veniturilor site-ului si posibilitatilor nisei .
In continuare, daca aveti proiecte de vanzare va rog PM. Printre conditii :
- venituri Adsense/ afiliere 200 lei pe luna minim constant ( nu vreau site-urile care au produs doar noiembrie - decembrie)
- pot fi micronisa
- veniturile sa poată fi dovedite cu rapoarte detaliate, traficul majoritar sa fie organic.
- bugetul nu este fix
- continut original si articole documentate.
- platforma Wordpress
- aprobate pe Adsense ca site principal ( nu adaugat ulterior pe cont )
- preferabil la afiliere Profitshare ( aprobat de eMag).
Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
Valabil.
Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)