Vand magazinpromotionale.net , sau afacere completa in acest domeniu incluzand brelocuri.net si pixuri.biz.
Astept oferte prin PM .
O afacere la care se recupereaza investitia din prima luna .....
Vand magazinpromotionale.net , sau afacere completa in acest domeniu incluzand brelocuri.net si pixuri.biz.
Astept oferte prin PM .
O afacere la care se recupereaza investitia din prima luna .....
Si cum se recupereaza investitia din prima luna daca nu stii cat ofera lumea si noi nu stim cat produce afacerea ta ?
Revin cu preturi pentru a nu se creea confuzii :
magazinpromotionale.net 1600 euro
brelocuri.net 1100 euro
pixuri.biz 800 euro
Pret special tot pachetul 3000 euro
Vinzi doar domeniile cu acesti bani?! De ce nu se onoreaza comenzile venite prin email, esti intermediar si dai comenzile in alta parte sau ai si aparatura necesara sa fabrici acele brelocuri? Da mai multe detalii te rog ca sa inteleg si eu cum functioneaza aceasta afacerea?
Se vinde totul exact in starea in care se gaseste , magazinul online la cheie iar la restul trebuiesc modificari minime ( inlocuit nume firma, telefoane, email etc .) Am firma pe care am dorit sa dezvolt afacerea dar nu am mai avut timp sa ma ocup. Nu fabricam eu brelocurile doar se cumpara de la importatorii directi. Mai multe detalii cu placere la telefonul care este trecut pe site-uri.
Preturile de pe site (am intrat pe primul) sunt afisate cu 0 lei. La pretul asta sunt convins ca iti intra cateva comenzi pe zi.Am facut referire la numarul de comenzi care imi ajung in e-mail , comenzi care daca ar fi onorate ar aduce un profit lejer .
Să o luăm pe rând. Primul site are multe produse cu preț 0 Lei ( de aici multe comenzi ) , apoi am intrat pe brelocuri.net și ghici ce , nu am găsit unde aș putea să comand un breloc, deci comenzi 0. Despre ce comenzi vorbești? De alea cu 0 lei ?
Multe produse au pretul 0 avand in vedere ca am abandonat aceasta activitate din lipsa de timp ( avand mult prea multe firme pentru a ma mai putea ocupa macar sa supraveghez) , iar comenzile vin in principal pe cantitati mari de bratari silicon , fiind pe prima pagina dupa " bratari silicon personalizate " iar de pe cel de brelocuri comanda lumea folosind adresa de email sau comenzi telefonice , la fel este dupa " brelocuri" pe prima pagina .......in Google ...
Ultima modificare făcută de Prietenul; 4th February 2014 la 22:19.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)