Rezultate 1 la 10 din 36

Subiect: Site-uri de vanzare , dating, comert , turism, internet

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de ovidiu1975 Vezi Post
    Problema este alta, pe care nu o intelegi, indiferent daca iti dau exemple. Sa presupunem ca eu pot avea acelasi cod la 50 euro, asa ca vreau doar domeniul. Tu le vinzi pachet la un pret enorm, pentru ca atat ai platit tu."" pai si pretul de 350 euro ti se pare ENORM?!?! ptr. toate domeniile/siteurile extensie RO?
    Si sa sti chiar te apreciez - doar pe baza discutilor purtate.
    Da, ovidiu, pentru ca valorea unui domeniu nu o da taxa de inregistrare sau plata anuala.

Asta nu vrei sa intelegi. (printre altele)

Daca eu cumpar acum " welcometoboraborageoagiubai.com.ro cu 1000 euro, pentru ca-mi place mie si consider ca merita, sunt sanse foarte mari ca pentru cele 6 miliarde de rozatoare de pe pamant sa nu valoreze nici macar 0.000001 euro, pentru ca nu au nevoie de el si nu considera ca merita.

Si invers: daca eu cumpar a.ro pentru 50k euro, e foarte probabil ca domeniul sa valoreze 5 milioane euro, pentru ca CINEVA e dispus sa plateasca atat.

Tu incerci sa vinzi mere stricate si te superi ca nu le cumpara nimeni, fara sa intelegi ca sunt "stricate". Domeniile tale sunt inutile pentru multi (altfel primeai oferta). Ai investiti in scripturi, hosting, domenii,etc ... sunt greselile tale, de ce trebuie sa plateasca altcineva pentru ele?

Eu consider ca pachetul nu merita nici macar 1 euro. De ce? Pentru ca nu am nevoie de domeniile alea, iar daca as avea bani de aruncat, sigur gasesc altele de cumparat.

Punct!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Da, ovidiu, pentru ca valorea unui domeniu nu o da taxa de inregistrare sau plata anuala.
    ....
    Daca eu cumpar acum " welcometoboraborageoagiubai.com.ro cu 1000 euro, pentru ca-mi place mie si consider ca merita, sunt sanse foarte mari ca pentru cele 6 miliarde de rozatoare de pe pamant sa nu valoreze nici macar 0.000001 euro, pentru ca nu au nevoie de el si nu considera ca merita.
    .....
    Domeniile tale sunt inutile pentru multi (altfel primeai oferta). Ai investiti in scripturi, hosting, domenii,etc ... sunt greselile tale, de ce trebuie sa plateasca altcineva pentru ele?

Eu consider ca pachetul nu merita nici macar 1 euro. De ce? Pentru ca nu am nevoie de domeniile alea, iar daca as avea bani de aruncat, sigur gasesc altele de cumparat.
    Te enervezi degeaba Ovidiu, Tom ti a punctat foarte bine, mai citeste odata. De altfel, dupa atata timp in care tot incerci sa vinzi, trebuie sa intelegi, pretul unui lucru nu e dat de cat ai vrea tu sa iei ci de cat este dispus cineva sa plateasca.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare articole turism
    De imagini în forumul Continut web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th April 2014, 13:53
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th January 2014, 10:22
  3. [Colaborare] Site-uri de ID-uri sau Dating RO
    De inSecure în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th March 2013, 20:59
  4. Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 15th June 2009, 09:10
  5. Dating pe internet ?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th July 2008, 14:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •