Salutare,
Constrans de alte activitati offline, ma vad nevoit sa raman doar cu cateva site-uri, astfel incat in perioada urmatoare voi pune la vanzare mai multe proiecte.
Primul este www.reducerihaine.net, un portal axat pe reducerile magazinelor online de haine. Acesta are in momentul de fata 233 de articole publicate si in jur de 80-150 vizitatori/zi, care au adus in ultimele 30 de zile: 1,914 clickuri, 790 vizitatori unici, 19 vanzari, 2 leaduri si 8 comisioane aprobate, conform statisticilor 2parale.
Am cumparat la momentul potrivit pachete de comentarii dofollow & nofollow, inscriere in directoare si cateva advertoriale.
Site-ului nu i-au mai fost aduse modificari de pe data de 14/07/2013 si chiar daca are mai mult articole dedicate sezonului de vara, inca mai produce banii necesari de buzunar. Din pacate nu mai am timp sa ma ocup de el.
Castiguri Adsense (01.01.2013 - 12.10.2013): 154 euro. Bani cu care va puteti achita domeniul si hostingul pe inca minim 3 ani.
La 2parale am folosit campania MyCloset, unde valoarea unui comision e maricica avand in vedere ca produsele sunt ceva mai scumpe decat in alte magazine, si in trecut am facut comisioane mari pe fashion cu fashiondays.ro. Nu stiu exact daca se poate afla valoarea comisioanelor in 2parale pentru un anumit site, tind sa cred ca nu... dar daca se poate, spuneti-mi si va dau si aceste detalii.
Consider ca site-ul are potential si poate fi dezvoltat la maxim de o persoana cu putina experienta in marketingul afiliat.
Pret fix: 250 euro (desi numai articolele scrise si campania seo m-au costat mai mult)
PM sau blogurima[@]gmail[.]com
reduceri.jpg

Răspunde cu citat