Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Oferta: Vand site de afiliere (reduceri haine)

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Thumbs up Oferta: Vand site de afiliere (reduceri haine)

Salutare,

Constrans de alte activitati offline, ma vad nevoit sa raman doar cu cateva site-uri, astfel incat in perioada urmatoare voi pune la vanzare mai multe proiecte.

Primul este www.reducerihaine.net, un portal axat pe reducerile magazinelor online de haine. Acesta are in momentul de fata 233 de articole publicate si in jur de 80-150 vizitatori/zi, care au adus in ultimele 30 de zile: 1,914 clickuri, 790 vizitatori unici, 19 vanzari, 2 leaduri si 8 comisioane aprobate, conform statisticilor 2parale.

Am cumparat la momentul potrivit pachete de comentarii dofollow & nofollow, inscriere in directoare si cateva advertoriale.

Site-ului nu i-au mai fost aduse modificari de pe data de 14/07/2013 si chiar daca are mai mult articole dedicate sezonului de vara, inca mai produce banii necesari de buzunar. Din pacate nu mai am timp sa ma ocup de el.

Castiguri Adsense (01.01.2013 - 12.10.2013): 154 euro. Bani cu care va puteti achita domeniul si hostingul pe inca minim 3 ani.

La 2parale am folosit campania MyCloset, unde valoarea unui comision e maricica avand in vedere ca produsele sunt ceva mai scumpe decat in alte magazine, si in trecut am facut comisioane mari pe fashion cu fashiondays.ro. Nu stiu exact daca se poate afla valoarea comisioanelor in 2parale pentru un anumit site, tind sa cred ca nu... dar daca se poate, spuneti-mi si va dau si aceste detalii.

Consider ca site-ul are potential si poate fi dezvoltat la maxim de o persoana cu putina experienta in marketingul afiliat.

Pret fix: 250 euro (desi numai articolele scrise si campania seo m-au costat mai mult)

PM sau blogurima[@]gmail[.]com

reduceri.jpg
    Ultima modificare făcută de Bruzli; 12th October 2013 la 17:56.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    de articole publicate si in jur de 80-150 vizitatori/zi, care au adus in ultimele 30 de zile: 1,914 clickuri, 790 vizitatori unici, 19 vanzari, 2 leaduri si 8 comisioane

Castiguri Adsense (1.10.2013 - 12.10.2013): 154 euro. Bani cu care va puteti achita domeniul si hostingul pe inca minim 3 ani.

Pret fix: 250 euro (desi numai articolele scrise si campania seo m-au costat mai mult)
    nu cred ca faci 150 de euro in 12 zile la 100 de vizite.....150 de euro ,in adsense , inseamna aproape 2000 de clickuri pe reclame .... intuiesc ca ai un ctr sub 2%
    2%x150x12x 0.08< 4 euro
    Ultima modificare făcută de avram; 12th October 2013 la 15:40.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Salutare,
    Castiguri Adsense (1.10.2013 - 12.10.2013): 154 euro. Bani cu care va puteti achita domeniul si hostingul pe inca minim 3 ani.
    reduceri.jpg
    cred ca ai vrut sa spui (1.10.2012 - 12.10.2013), undeva la o medie de 12eur pe luna

interesant este cat produce din 2 parale pe luna, asta e un aspect important, cat au fost cele 8 comisioane aprobate?

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Scuzele mele, castigurile adsense au fost facute in perioada 01.01.2013 - 12.10.2013. As fi recunoscator daca ar edita cineva ca sa nu existe dubii.

@inscaun, nu cred ca se poate afla valoarea comisioanelor pt un anumit site sau cel putin nu stiu eu cum, desi ar fi o optiune foarte utila pentru cei care avem mai multe site-uri inscrise in sistem. Probabil e posibil doar daca le iau manual, insa cat timp mi-ar lua sa le separ printre alte cateva sute de comisioane/leaduri? Cei care au lucrat cu MyCloset (pentru ca acolo am facut cele mai multe vanzari) stiu ca valorea unui comision in aceasta campanie e peste medie.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

am corectat perioada, succes la vanzare

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Astazi cautam comisioanele unei campanii pe care o promovez si am gasit o parte din comisioanele facute cu reducerihaine.net luna asta. Le atasez mai jos.
    c.png
    Eu am 0 comisioane respinse in campania respectiva.

Ultimul pret este 230 euro. Mai putin ar insemna sa imi bat joc de munca mea.

Bonus pentru persoana care va cumpara site-ul: va ofer cateva ponturi in legatura cu ce puteti promova iarna asta ca sa castigati bani.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Anuntul este (inca) valabil. Sunt dispus sa il las la 200 euro unei persoane pasionate, care sa continue proiectul.
    Primul venit, primul servit.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Site-ul s-a vandut. Se poate inchide. Multumesc!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere magazin de reduceri
    De piciu1993 în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st June 2013, 17:46
  2. afiliere haine femei
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th March 2013, 20:58
  3. [Vând] Site Afiliere - Haine
    De StancuFlorin în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th July 2012, 19:27
  4. Reduceri cu reduceri pentru seopedisti la Brasov Internet Festival
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd May 2012, 23:41
  5. SUPER OFERTA!!! - Vand linkuri pe site PR4 - site regional
    De style în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th May 2008, 14:05

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii