@Calin B - fara nici o suparare, nu am absolut nimic cu tine, insa site-ul doua.ro se plimba de prea mult timp de la un user la altul si nimeni vad ca nu a observat anumite aspecte la el.
Imi pare rau ca [poate] iti stric topic-ul cu toate ca poate tu nu ai nici o vina [consider ca nu ai observat].
Din ce stiu domeniul este luat cu plata anuala de la hostico [trebuie specificat si acest aspect atunci cand pui in vanzare un site dupa parerea mea]. Dar nu domeniu anual e problema principala ci tema pe care Paul (fostul proprietar a site-ului) a cumparat-o cu buna credinta de la un impostor (ca altfel nu pot sa-l cataloghez) de aici de pe forum. Impostorul in cauza este: http://forum.seopedia.ro/website-uri...-afiliere.html Chiar daca ar fi avut (si ma indoiesc serios) licenta pentru tema el nu ar fi avut dreptul de a o revinde si sub nici un pretext nu putea sa spuna ca tema a fost creata de el.
Dupa cum se poate observa am incercat sa atrag atentia adminiilor (care sustin ca nu incurajeaza pirateria pe acest forum) legat de colegul nostru ionutzz23, insa nu s-a luat nici o masura.
Am crezut ca e util sa aduc acest informatii mai ales ca poate urmatorul proprietar al site-ului poate avea surprize neplacute daca se descopera ca tema e piratata.
Tema in cauza este: Ergomag Theme*|*Beatheme
Ah, si eu am vrut site-ul acesta de cand era la Paul, dar m-am razgandit cand am aflat despre tema si toate cele.
Ca o idee, ai putea oferi un discount potentialului cumparator pentru a putea achizitiona licenta pentru tema si totul sa fie in regula ca sa nu stea nimeni cu gandul ca poate avea probleme.
P.S. Sper ca nu esti tu cel de aici: Vand doua.ro
P.P.S Forumul Seopedia se vrea a fi o comunitate, nu uitati acest lucru!

Răspunde cu citat