Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Vand proiect fashion romania

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    40

Cool Vand proiect fashion romania

Salutare,

Se vinde site-ul : http://www.cumparahaine.ro, este o platforma de tracking facuta pentru affiliate marketing , promovata prin bannere,sem etc .

Acum pe site sunt doar produse 3suisses dar exista si un importator pentru mycloset si starshiners(cele mai bune magazine pe fashion din 2p) .

Functii :

- Produsele sunt afisate in functie de raportul afisari/click-uri , adica produsele ce atrag cele mai multe click-uri
    - Exista tracking in GA pentru click pe produs cu id-ul produsului, se salveaza si sursa traficului , url-urile de promovare fiind de forma : http://www.cumparahaine.ro/?cat=rochii&s=femei&ad=fbrochii1
    - exista si un color picker care afiseaza produsele dupa culori, dar nu este afisat pentru ca nu functioneaza 100% perfect si nu am stat sa il mai asez
    - emailurile se salveaza in baza de date impreuna cu sursa traficului, pentru segmentare pe email marketing, se poate oferi si un template pentru newsletter

Feedback-ul este un excelent, dar ar mai fii treburi de facut la el, probabil o versiune statica pentru userii cu calculatoare mai vechi sau cu javascript dezactivat.

Consider ca domeniul este unul foarte brandabil si proiectul are sanse sa ajunga un brand, pentru promovare am folosit diverse metode pentru a obtine feedback si a testa metodele de tracking .

Il vand pentru ca nu am timp, am vrut totusi sa termin implementarea pentru ca o incepusem de vreo luna, proiectul necesita bani+rabdare+ cunostinte foarte bune de marketing .

La 4mii de vizitatori timpul mediu pe site este mai mare de 1 ora , daca ii excludem pe cei care mai uita paginile deschise, avem 20% din vizitatori care au stat intre 3 si 10 minute si 12% care au stat intre 10 si 30 minute.Aceasta metoda poate fii exploatata cu reclame in sidebar care se schimba la 1-2 minute sau pop-up/pop-under care apare la 5-10minute .

Pretul este de 750 Euro .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

e interesant... doar totusi ai o singura pagina care se poate indexa si aia fara continut.... Sincer as fi tentat sa-l iau dar la suma asta in nici un caz + ca am nevoie de modifcari si daca tu l-ai dezvoltat si nu te mai ocupi e cam greu
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    40

Implicit

stiu ca suntem pe un forum de seo, dar incercati sa vedeti si altfel lucrurile, in afara de seo mai sunt si sem , email marketing, industrii poate mai stabile si in care se invart bani mai multi .

Sunt ore de programare in spate care costa, nu iti vand o instalare in wordpress, care dureaza 10 minute.

Este ca si treaba aia cu veniturile site-urilor, am cumparat cu 3000$ site cu 10$/luna venituri si l-am vandut cu 4500$ cand facea 20$/luna, dar il puneam pe seopedia, ziceati ca fac misto .

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    stiu ca suntem pe un forum de seo, dar incercati sa vedeti si altfel lucrurile, in afara de seo mai sunt si sem , email marketing, industrii poate mai stabile si in care se invart bani mai multi .

Sunt ore de programare in spate care costa, nu iti vand o instalare in wordpress, care dureaza 10 minute.

Este ca si treaba aia cu veniturile site-urilor, am cumparat cu 3000$ site cu 10$/luna venituri si l-am vandut cu 4500$ cand facea 20$/luna, dar il puneam pe seopedia, ziceati ca fac misto .
    Iti respect munca si timpul tau si stiu ca asta ar fi pretul doar ca nu poti sa-l valorifici sau e foarte greu ...
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    36

Implicit

Sper sa nu fie considerat offtopic:

Site-ul e foarte foarte dragut lucrat. Daca ii mai faci cateva modificari ( pagina principala sa aibe incarcate x produse [pentru continut] si restul sa fie din ajax, pagini detalii produse si pagini cu cautari presetate pe friendly url-uri ) doar scriptul in sine valoreaza peste 1000 de euro.
    Din pacate munca de programare nu e apreciata si aici mai greu vei gasi sa vinzi asa ceva.

Oricum, proiectul e dragut, eu unul l-as dezvolta in continuare. Bafta cu vanzarea.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

eu pe 3suisses nu am voie sa ma joc oricum dar voiam sa inteleg daca poti sau nu pune produsele mai multor magazine, inclusiv filtre de brand.

btw: domeniu e pontul meu, nu ?

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    40

Implicit

Am zis ca o sa aiba mycloset+starshiners, se pot adauga relativ usor, trebuiesc doar parsate feed-urile. La fel se poate seta un parametru ca sa afiseze doar anumite magazine, si pentru brand la fel .

Eu am implementat un proof of concept la o idee a mea, nu este un wordpress mai mic, si nu e facut sa il vand ca script asa cum au cerut multi. Este altceva decat ce este pe piata, atat ca idee cat si ca promovare, monetizare etc . Un aspect important este ca oamenii revin mai des si stau mai mult pe site comparativ cu un site obisnuit de afiliere, si asta trebuie exploatata cumva.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

nici starshiners nu am voie, lol. vb pe mess cand ma intorc ca nr de tel nu ai vrut sa mi dai :p

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    nici starshiners nu am voie, lol. vb pe mess cand ma intorc ca nr de tel nu ai vrut sa mi dai :p
    Ti-am dat si telefon, dar il dadusem pe messenger . Ca sa nu mai primesc PM-uri in plus, daca vrea cineva ceva asemanator, dar pe alta nisa, cu alt design si alt magazin , pretul incepe de la 450E cu factura , nu o sa am 100 sau 1 mie de clienti ca sa fac un sistem complet pe care sa il vand la 20$

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    40

Implicit

- am adaugat mycloset, kurtman si starshiners .
    - am adaugat pickerul de culoare
    - bannere care merg in josul paginii, pentru ca lumea statea foarte mult pe site
    - o data la 20s apare un banner random in dreapta care dispare singur daca nu dai click sau il inchizi, tot din cauza ca timpul pe site mediu era de 1 ora .
    - exista un mecanism basic de update produse si adaugat produse noi
    - nu exista admin cu interfata frumoasa , bannerele se adauga din phpmyadmin iar pentru update ,setati cronjob si uploadati fisierele in ftp, pentru alte modificari intrati in cod

Daca doriti un site custom pe o alta nisa , cu alt design, logo etc ,dar aceleasi functionalitati , pretul este de 450E cu factura (daca se comanda minim 2 bucati , pot fii si 2 useri diferiti).

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand advertoriale pe nisa fashion
    De Dragos Bunea în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th May 2012, 19:10
  2. Vand site afiliere fashion
    De Bogdan Ungureanu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 28th February 2012, 22:54
  3. Vand advertoriale si link-uri pe nisa fashion
    De Dragos Bunea în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5