Salutare,
Din lipsa de timp am decis sa scot la vanzare urmatorul proiect: rochiielegante.biz
Este un site bazat pe afiliere, dar prin intermediul lui se poate promova la fel de bine si un magazin cu produse din segmentul acesta.
Cateva detalii despre trafic & castiguri:
2parale spune asa:
Analytics: 3,476 vizitatori in ultima luna, 89% vin din google, restul trafic direct. Timp mediu petrecut pe site: 1 min si 37 de sec, 45.83% Bounce Rate.Rezumat Site Pentru Ultimele 30 Zile
Clickuri 1,815 clickuri
Leaduri 2 leaduri
Vanzari 13 vanzari
Comisioane 10 comisioane aprobate
De mentionat faptul ca toate descrierile la produse sunt unice, in felul acesta puteti plasa si adsense pe el fara nicio problema. (nu stiu cat face la adsense pentru ca am mai multe site-uri in cont, dar oricum cred ca din adsense va puteti reinnoi linistiti domeniul).
Tema este una editata, merge foarte bine pentru proiecte bazate pe marketing afiliat. Am platit 15 euro pentru editarea ei cand inca nu stiam eu cum sa fac asta.
Site-ul are PR 2, e pe pagina 3 la cautarea "rochii elegante" pentru ca nu m-am ocupat prea mult de partea backlinks, insa daca are cineva timp eu sunt constient ca il poate aduce pe pagina 1 fara sa faca un efort imens. Tototdata este structurat ok din punct de vedere SEO.
A fost actualizat periodic, in ultima vreme nu am mai avut timp de el si nu am mai putut posta atat de des cum o faceam inainte. Tocmai asta e motivul pentru care il vand.
Pret: 200 LEI. Persoanele cu adevarat interesate ma pot contacta prin PM!
PS: Va rog nu interveniti fara rost doar sa va dati cu parerea in acest topic daca nu sunteti interesati. Multumesc!

Răspunde cu citat