Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Vand site gata facut pentru 2parale

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

colanti fashion 0 cautari
    colanti ieftine 0 cautari
    colanti online 390 cautari Erata, esti pe 6, nu pe 4.
    mexton colanti 0 cautari
    colanti femei 28 cautari

rejja, fara suparare te rog, esti incepator sau ne aburesti ? Trecand peste zero cautari, tu chiar te astepti sa caute cineva colanti ieftine, sau colanti ieftini ?

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

+1 Kidu

Invata-l si cum isi da seama de cautarile lunare

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    colanti fashion 0 cautari
    colanti ieftine 0 cautari
    colanti online 390 cautari Erata, esti pe 6, nu pe 4.
    mexton colanti 0 cautari
    colanti femei 28 cautari

rejja, fara suparare te rog, esti incepator sau ne aburesti ? Trecand peste zero cautari, tu chiar te astepti sa caute cineva colanti ieftine, sau colanti ieftini ?
    Domnu Kidu, eu am verificat numai pozitiile si nu traficul, iar pentru un cumparator serios sigur ca faceam si analiza de trafic etc, sau chiar el face verificare ca si cum dvs. ati facut. Cum vad sectiunea Marketplace usor-usor va deveni "Discutii Generali si Criterii". Cum vad si dvs. ati oferit siteuri noi fara vizitatori etc. credeti ca daca vroiam eu nu am putea sa critizez serviciile si site-urile dvs? Numai ca eu am avut atata tupeu si bun simt ca sa nu am bagat in afaceriile dvs.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Poate nu ai inteles, sa-ti desenez, vanzarea ta este vecina cu notiunea de "teapa". Iti faci reclama pe ce pozitii bune esti pe termeni pe care de fapt nu exista nici o cautare.

Poate imi raspunsi punctual la ce te am intrebat. Si nu in ultimul rand, daca nu vrei comentarii, formuleaza la modul corect si fara a insela aparentele, sau publica in Anuntul telefonic, fiind forum, mai avem si comentarii in program.
    Daca imi spuneai ca esti incepator, iti explicam unde gresesti, dar vad ca faci pe desteptul, de aici concluzia cu teapa si inselatul. Iar pana la siteurile mele, este cale lunga, foarte lunga.
    PS: critizez nu exista, oarecum pe aproape ar fi critic

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Apropo daca de asta sunteti fericit rugati-l pe un admin sa stearga topicul bine?
    O seara buna

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

greu cu romana la Sepsiszentgyörgy

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Poate nu ai inteles, sa-ti desenez, vanzarea ta este vecina cu notiunea de "teapa". Iti faci reclama pe ce pozitii bune esti pe termeni pe care de fapt nu exista nici o cautare.

Poate imi raspunsi punctual la ce te am intrebat. Si nu in ultimul rand, daca nu vrei comentarii, formuleaza la modul corect si fara a insela aparentele, sau publica in Anuntul telefonic, fiind forum, mai avem si comentarii in program.
    Daca imi spuneai ca esti incepator, iti explicam unde gresesti, dar vad ca faci pe desteptul, de aici concluzia cu teapa si inselatul.
    Cum ai vazut eu am publicat numai keyword-ul principal pe care a fost facut site-ul.....pentru o cerere am analizat si zic incodata NUMAI POZTIILE si nu si traficul.....deci daca pentru tine asta inseamna teapa.......n-am ce sa spun

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    greu cu romana la Sepsiszentgyörgy
    Macar am invatat ce am putut.......

Rog un admin sa mute topicul undeva la sectiunea criterii etc......pentru ca asta nu prea se potriveste in sectiunea marketplace

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

avram, fara posturi cu conotatii etnice sau care tin de locul in care locuieste omul. Daca ai prejudecati, atunci si tu ai o problema.

rejja, in MarketPlace oamenii mai si gandesc, pun intrebari inainte de a cumpara, unii dintre ei chiar se aprind atunci cand miros o teapa. E cazul lui kidu care ti-a explicat punctul lui de vedere. Il poti considera pe kidu un client pierdut, ai avea destule de inteles din ceea ce spune.

Propun sa nu va mai infierbantati atati, discutiile sint ok daca isi pastreaza tonul civilizat. Topicul ramane aici, se inchide doar daca oferta nu mai e valabila.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de rejja Vezi Post
    Cu asta ma ocup, fac siteuri de gen 2parale si le vand
    Sa iti reamintesc ce ai scris. Apoi ma intreb:

-In conditiile date sa inteleg ca locul 1 pentru cuvinte cheie aiuristice cu zero cautari este benefic pentru afiliere ?
    -Sa consider ca nu stii ca fiind site nou este logic sa fii foarte sus, dar dupa scurt timp vei cobora?
    -Sa cred ca nu stii ca singurul cuvant cheie in nisa cu ceva cautari este colanti cu 1.900 cautari ? Pe ce loc esti?

Si as continua, dar problema cu lb romana si Sepsiszentgyörgy explica o parte din probleme. Eu totusi cred ca esti incepator si iti recomand sa lecturezi mai atent discutiile adiacente, iar eventualele nedumeriri sa le rezolvi. Ma poti intreba inclusiv pe mine unde ai nedumeriri. Ai luat-o mult prea personal, iar ideea era alta.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

"-In conditiile date sa inteleg ca locul 1 pentru cuvinte cheie aiuristice cu zero cautari este benefic pentru afiliere ?" - cum am spus cuvinte de cheie e "colanti online" si asta si am scris in anunt
    "-Sa consider ca nu stii ca fiind site nou este logic sa fii foarte sus, dar dupa scurt timp vei cobora?" - acuma nu vreau sa ma bag si in asta, am mai multe site-uri cu o vechime de 2-3 luni si nu a sczut niciuna sub pagina 2 iar in scurt timp au revenit.
    "-Sa cred ca nu stii ca singurul cuvant cheie in nisa cu ceva cautari este colanti cu 1.900 cautari ? Pe ce loc esti?" - iarasi vii cu fazele tale. Site-ul nu a fost creat pentru keywordul colanti (apropo e pe locul 56), deci degeaba vii cu tu keywordurile tale cand nici n-a fost optimizat deloc pe keywordul respectiv. Keywordul pe care a fost optimizat e colanti online si e pe locul 4.
    Acuma sa vin si eu fazele cu care veneai si tu la mine?

Iata cateva site-uri pe care ai scos tu la vanzare:

"Ochelari de soare | Ochelari de soare 2012
    40.500 cautari lunare locale extinse
    9.900 cautari lunare locale exacte
    Produse: 150
    Pozitie in google.ro: 31
    Online din 23 sept"

POZITIA ACTUALA E : 42

"Covoare
    135.500 cautari lunare locale extinse
    6.600 cautari lunare locale exacte
    Produse: 150
    Pozitie in google.ro: 26
    Online din 8 sept"

POZITIA ACTUALA E: 55

"Siteurile sunt absolut noi, au maxim 3 saptamani de la creeare, vor ajunge pe prima pagina fara probleme, puteti vedea numarul de cautari, numarul de produse ce sunt pe siteuri in acest moment ( puteti adauga mai multe ) si pozitia in acest moment in google.ro.
    Puteti vedea inceputul ideii si discutii aici.

Garantie MONEY BACK 60 de zile daca coboara sub top 30, insist ca 45 de zile de la data punerii online sa nu interveniti in structura interna a siteurilor sau cu linkuri/advertoriale."
    Deci la covoare era 26 acum e pe 55
    La Ochelari de soare era 31 acu e pe 42

Acuma te intreb cum ai facut si tu asa de usor si de nedrept: Esti un tepar?

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    avram, fara posturi cu conotatii etnice sau care tin de locul in care locuieste omul. Daca ai prejudecati, atunci si tu ai o problema.

rejja, in MarketPlace oamenii mai si gandesc, pun intrebari inainte de a cumpara, unii dintre ei chiar se aprind atunci cand miros o teapa. E cazul lui kidu care ti-a explicat punctul lui de vedere. Il poti considera pe kidu un client pierdut, ai avea destule de inteles din ceea ce spune.

Propun sa nu va mai infierbantati atati, discutiile sint ok daca isi pastreaza tonul civilizat. Topicul ramane aici, se inchide doar daca oferta nu mai e valabila.
    Multumesc Krumel pentru raspunsul. Cum vad discutia asta va continua pana la nesfarsit. Sa lasam pe domnu Kidu sa "cucereasca" piata. Puteti sa-l inchideti topicul. O seara placuta

"PS:critizez nu exista, oarecum pe aproape ar fi critic"
    Asta e atata am putut sa invet si eu....
    Ultima modificare făcută de Roland; 31st October 2011 la 23:27.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Trucuri pentru 2Parale
    De DRG în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th October 2011, 10:20
  2. Se vand 3 site-uri - profitshare & 2parale ready
    De Mihai C în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd September 2011, 00:24
  3. Vand site "ready" pentru 2parale
    De kleampa în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th September 2011, 12:42
  4. Vand magazin virtual gata facut
    De transcend2005 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th June 2007, 12:57
  5. Un site de-al meu facut pentru adsuri.
    De Seph în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th June 2006, 20:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •