Din pacate a fost schimbat dar nu de mult , este permis doar site-uri cu review-uri .
Poti citi si tu termenii si serviciile lor .
Din pacate a fost schimbat dar nu de mult , este permis doar site-uri cu review-uri .
Poti citi si tu termenii si serviciile lor .
Imi pare rau ca contul imi este suspendat si nu am dovezile sa afirm asta, vizitatorii sunt toti de pe google.ro , nu de pe alte site-uri , si cei care cauta sunt interesati de acel produs, si probabil de aceea am avut 70% ( eu am spus aproximativ , este sigurat peste 50% , de aceea am spus 70%) .
Eu am făcut SEM pe produse cu direct link pe pagina produsului pe emag având control mai mare asupra keywordurilor folosind keywordurile negative și am avut rata de conversie muuult mai mică. Ce zici tu e ficțiune, nici site-urile pe afiliere pe .com au de vreo 10 ori mai puțin, dar pe .ro...
Laurențiu, chiar crezi că 50 de vizitatori pe site, nu trimiși pe emag, au făcut comisioane de 1200 RON pe lună? Hai să fim serioși și să terminăm cu chestiile de genul.
Am un blog personal nou.
Vreau si eu cateva dovezi concludente in privinta procentului celor care faceau conversii, cat si in privinta incasarilor de peste 2400 de lei din Profitshare.
Numai bine.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Daca ai citit mesajul de mai sus iti dadeai seama ca nu pot arata dovezile pentru ca contul a fost suspedant pe profitshare, deoarece nu se mai accepta site-uri de genul .
@PE 2parale .ro , Castigurile nu sunt ca pe Profitshare tinand cont de :
1.Link-urile pe profitshare erau direct pe emag la produsl respectiv, iar acuma este pus doar pe prima pagina (nu am avut timp sa le modific din nou )
2.Procentul mai mic , inloc de 3% acuma este 2% .
Pai atunci cum justifici fraza cu castigurile? Inteleg ca procentul este mai mic, de la 3% saracul a scazut la 2%, insa diferenta intre castiguri este mare:
Profitshare - 2 luni = 2400 de lei (dupa calculele mele, ar venii in jur de 300 de lei pe o perioada de 7 zile)
2Parale - 6-7 zile = 75 de lei
Chiar atat de mult inseamna diferenta de 1%?
Presupunand ca sumele indicate de tine sunt adevarate, ceea ce nu cred pana nu vad dovezile![]()
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Imi pare rau ca nu pot dovedi aceste lucruri , contul imi este suspedat. Deci se pare ca tot ce spun poate fi impotriva mea deoarece nu am dovezi . Este alegerea voastra daca doriti sa cumparati sau nu , eu am spus totul despre el , acuma fiecare cum crede.
Si I.Laurentiu uiti un mic detaliu , castigurile nu se fac din prima zi, pentru ca multi cumpara doar dupa cateva zile , dar cookie ramane valabil . Deci eu pot avea o vizita azi, dar sa cumpere abia peste 2 saptamani . Acest lucru fiind unul des intalnit, de aceea castigurile sunt mai mari pe viitor , iti dau un exemplu , la 2 parale de 3 zile = 0 vanzari , iar astazi 3 comisioane.
Acest topic mai ramane valabil pana maine , numi place sa fiu acuzat pe nedrept, dar nici nu pot dovedi ca nui adevarat ceea ce spuneti .
Nu am spus o miciuna, pe profitshare imi mergea foarte bine , aveam zinlic vanzari .... pe 2parale mai greut....
A fost vandut![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)