Mi se pare evident ca toti cei care au postat aici, au facut-o doar ca sa aiba un post in plus la post count. Oameni buni, nu am deschis topicul acesta ca sa facem polemici pe tema siteului meu. Nu am deschis topicul acesta ca sa ne certam daca inhibitii a fost cumparat sau nu. Nu am deschis topicul asta ca sa compar highsound cu alte siteuri ale altor membri ai acestui site. NU! Am deschis acest topic strict ca sa vand highsound.
Si stim cu totii ca sunteti carcotasi si ca highsound valoreaza mai mult de 1000 e, doar ca sunteti in cautare de chilipiruri si faceti discutie pe tema asta, doar, doar oi lasa eu pretul mai jos. Nu se va intampla! Considerati ca nu face atat?! Treaba voastra. Asta este suma minima pentru care sunt dispus sa ma despart de highsound.
Iar dintre toate afirmatiile de mai sus, doar la una merita sa raspund: eu nu pot vorbi in numele writerilor mei, dar ca sa eliminam toate polemicile pe tema asta, luati in calcul un cost de intretinere. E nevoie de maxim 2 writeri care sa scrie fiecare undeva la 1-2 articole pe zi. Daca writerii mei se decid sa continue cu cumparatorul, considerati-l ca un bonus. Daca nu, luati in calcul acest cost de intretinere.
Si rog in mod expres: cine are de cumparat highsound, sa posteze mai jos. Cine nu, sa paraseasca topicul imediat!

Răspunde cu citat