Salut!
Echipa pe care o am adauga stiri zilnice fara ca eu sa ii platesc in nici un fel. Toti sunt oameni crescuti de mine si invatati in tainele wordpressului de la 0. Lucreaza in ritmul meu: rapid si eficient. Deci daca am zis ca siteul nu necesita costuri de intretinere, chiar nu necesita costuri de intretinere. Din pacate, nu pot garanta cumparatorului ca echipa va continua alaturi de el.
Pretul de start al licitatiei este acesta deoarece un site din acelasi domeniu, inhibitii, care avea aproximativ aceleasi statistici, acelasi numar de vizitatori si acelasi tip de redactori a fost vandut pentru suma de 5.000 e companiei Z Records. Din pacate, am considerat ca totusi, inhibitii se afla putintel peste highsound la acea vreme, si ca nu pot pune pretul de inceput 5.000 e dat fiind faptul ca in acest caz, nu cred ca s-ar gasi cineva aici care sa cumpere highsound. Z Records e casa de discuri mare. Am zis ca 1.000 e este cea mai buna si corecta suma de inceput posibila.
Si trebuie tinut cont de faptul ca celelalte siteuri din domeniu, monden. info, si divercitycafe .ro au fost cumparate cam in acelasi stadiu, de companii de publicitate mari, la sumele de 50.000 e respectiv 20.000 e. Cel mai elocvent exemplu este clujlife .com care tocmai a fost cumparat saptamana trecuta pentru 10.000 e.
Clujlife avea numarul de vizitatori unici pe zi dublu fata de highsound, din pacate, insa cam acelasi numar de pagini indexate, de stiri exclusive, etc. Ba chiar, Psaico isi platea fotografii, redactorii etc. si platea si hosting. Eu nu platesc nimic ca sa intretin highsound.

Răspunde cu citat