In primul rand doar eu stiu cat produce acel site si ce am scris mai sus sunt statistici medii.
In al doilea rand oferta nu este refuzata inca. Am timp de gandire pana in 10 iulie.
Legat de vplay ... sunt bulgari si functioneaza pe hosting propriu... nu le duceti grija se descurca ei.
Nu vreau sa intru in polemici cu voi. Cum am precizat doresc sa stiu doar daca mai sunt oameni interesati sa cumpere si atat! Nu ma intereseaza cat ati da voi pe el sau cat valoreaza pentru voi. Nu sunteti interesati, treceti mai departe. Eu stiu cel mai bine cat valoreaza pentru ca eu am muncit la el.
@Nosfer singurul spatiu dat in avans pe 2 luni (pana in august) este cel cu engleza ... deci nu am vandut nimic pe 'nspe mii de ani si oricum daca voi vinde site-ul, ii voi inapoia omului banii pe perioada respectiva.
Rog sa inchida cineva acest topic. Informatiile de contact se gasesc in prima postare deci nu ii vad rostul in a mai ramane deschis.
Si data viitoare cand mai scoateti un site la vanzare si va balacaresc altii topicurile nu mai sariti in sus pentru ca o meritati.
Succese!