La munca, ma refeream la design, e scris de mine totul. Inteleg m-am inspirat din mai multe locuri.
Era vorba despre vechimea domeniului, designul, potentialul mare si numele domeniului.
La munca, ma refeream la design, e scris de mine totul. Inteleg m-am inspirat din mai multe locuri.
Era vorba despre vechimea domeniului, designul, potentialul mare si numele domeniului.
Acum voi fi din nou critic si-ti spun urmatoarea chestie:
1. faptul ca ai modificat un theme nu se citeste "design facut de mine".
2. butoanele de sus nu merg asa ca o sa sar si peste vechimea domeniului; daca in doi ani nu ai reusit sa le faci sa duca undeva, degeaba cauti cumparator.
3. sarind peste evidentul "ciordit text de la altii", site-ul in cauza are valoarea zero. SEO ioc.
4. oi fi eu mai pretentios, dar nu-mi place cum arata. Prea simplist. Dar e doar o parere subiectiva, nu te lua tu dupa ea.
5. De curiozitate, daca tot m-ai facut sa zambesc: CAT anume ceri pe el?
Tema e facuta de mine de la 0.
30 de Euro
Ultima modificare făcută de undoweb; 27th October 2009 la 20:07.
Probabil nu vrea nimeni sa cumpere, din acelasi motiv din care vrei tu sa il vinzi. NU exista ROI!
Offtopic: Te rog nu te mai plange pe aici, vrei sa ii se faca cuiva mila de tine si sa iti dea 20euro?
Hmm..ar merge o lada de bere
Cine ar da 30 euro pe un site cu continut copiat?
degeaba are vechimea aia, tot nu face 20 euro
potentialul de il lauzi, nu-l estimez la 10 euro
si totusi nu`l vrea nimeni la 5 euro
nici gratis, ptr ca are valoare 0 (zero)![]()
Bun te inteleg ca esti suparat, nu mai arunca cu pietre in mine. La urma urmei am postat aici pentru niste sfaturi nu sa primesc reprosuri, tot o sa il vand eu, domeniul este foarte bun. Ms oricum, nu prea ma deranjeaza ofensele tale.
Raspunsul la intrebarea ta e simplu, dar mai intai vreau sa te intreb pe tine: de ce-l vinzi?
Probabil pentru ca nu esti multumit de cat castigi cu el (sau poate esti in pierdere) in conditiile in care n-ai investit decat munca in el. Ei bine, cum te astepti sa-l cumpar eu (sau altcineva) atunci? Pentru ca o data mutat la mine, site-ul tot la fel de prost o sa mearga, pana cand nu investesc si eu ceva munca in el. Si atunci, daca e sa investesc si munca si banii aia, mai bine investesc doar munca (+ bani in link building de ex.).
Tu probabil cand ai pus pretul ala, l-ai "socotit" astfel incat sa te "despagubeasca" pentru munca/banii investiti (domeniu, hosting, content, design). Ca si cumparator eu pun altfel problema: Nu te platesc pe tine pentru munca pe care ai facut-o, ci cel mult pentru rezultatul muncii tale.
Acuma sa vedem ce rezultat avem:
- un domeniu;
- un desing*;
- vechime*;
- continut copiat;
- "sansa" de a fi urecheat de cypresstwist sau de altcineva ca i-am furat continutul, fara ca eu habar sa n-am de asa ceva;
*am luat de bun ce-ai zis tu, fara sa verific, dar poate nici cu astea nu ma aleg sigur
Ei bine, tu ai da 30Euro pe asa ceva? Ai acum raspunsul la intrebarea ta?
Ultima modificare făcută de Cristi U; 30th October 2009 la 08:12.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)