Companie cu potential e Vodafone, Romtelecom. Iar la pret am ajuns foarte simplu: am scos din calcul nisa, brandul, domeniul si a ramas doar traficul. 100.000 de vizitatori poti sa-i cumperi cu 1000$.. restul e profitul. Daca ajunge cineva practic la alta sumamai mare il cinstesc cu un pahar de Zaibar oltenesc.. poate aflu si eu secretul![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
1000$ pt 100 000 unici ?
Zi si mie secretu ca asta e pont....
Cred ca se poate cel putin pe piata din romania. Exista site-uri care dau cu aproximativ 25$ un articol platit ce iti poate aduce intre 5000-10000 in prima zi si 1/2 in a doua zi. Sa zicem minim 7500 in 2 zile.
7500 * 40 = 300 000 ( 40 vine de la 1000 impartit la 25 ) .
Considerand ca sunt mai putine astfel de site-uri cu rata 5000 / 25$, cred ca ajungi la 100.000 / 1000$ oricum.
Presupun ca nu vrei trafic targetat acum![]()
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
dami un exemplu de site care primeste 25$ pt un articol ce iti aduce 5000-10000 pe zi?
Oricum eu am zis de 100000 unici la 1000$ evident astia pe zi ,nu taraite si lungite pe mai multe zile.....
Haos permite-mi sa-ti spun ca esti total pe din afara subiectului.
100.000 vizitatori sunt pe zi ( asa a fost ipoteza )
Daca ai face 1000$*24 , ti-ar trebui 24 mii euro pe luna pt advertising la ce ai spus tu. In rest ai aruncat oricum cu bata-n balta cu suma ai vorbind pe langa subiect. Ori spui ceva de care esti sigur si poti sustine ori te abtii pentru a nu deveni absurd.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Gata recunosc, sunt pe dinafaraRamane sa ma contrazica cel care va lua peste 2300 euro. Gata, nu ma mai bag ca va incurc calculelele.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)