Vand voucher emag cu reducere de 20%. Deocamdata pot cere emiterea unui voucher in valoare de 728 lei. Inca nu este emis, voi trimite cerere la emag dupa ce voi primi o solicitare.
728 - 20% = 582 lei
Plata: transfer Raiffeisen sau Paypal.
Vand voucher emag cu reducere de 20%. Deocamdata pot cere emiterea unui voucher in valoare de 728 lei. Inca nu este emis, voi trimite cerere la emag dupa ce voi primi o solicitare.
728 - 20% = 582 lei
Plata: transfer Raiffeisen sau Paypal.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Nu, nu am intentia de a pastra procentul de 20%. Oricum, 20% e valabil doar pentru prima vanzare (adica asta). Doar ca as vrea sa scot niste bani din profitshare, nu din alta parte. Pentru urmatoarele vanzari o sa ma inscriu in procentele practicate de ceilalti useri, adica 12-15% din ce am observat, 20% doar pentru cereri cu valori substantiale.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Este valabil pt produse din orice categorie? Sa inteleg ca pt un voucher de 300 ron iti dau 240 (daca am calculat bine)?
Signatura lipsa
Da, e voucher emis din Profitshare, valabil 6 luni. 300 - 20% (60 lei) = 240. Te inetreseaza? Ca sa stiu daca fac cererea spre suportul emag. Continuam pe PM.
Poti scoate voucher de minim 350 lei + bonusul de 5% din ProfitShare.
Da, conform Regulamentului Profitshare suma minima de retragere este 350 lei. Multumesc pentru precizare.
(Urma sa spun si asta, prin PM, daca se ajungea la tranzactie, la stabilirea sumei.) Ramane valabil subiectul pentru cine vrea un voucher cu 20% reducere.
Am cumparat eu voucherul. Totul a decurs ok ! Recomand !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Multumesc pentru feedback si colaborare. Totul a decurs ok.
Deocamdata nu mai am vouchere. Voi posta din nou cand o sa mai am.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)