Cumpar voucher emag.ro, valoare intre 1800 si 1900 ron.
Astept pm,reply,mess,mail,scrisoare prin posta,apel etc.
Cumpar voucher emag.ro, valoare intre 1800 si 1900 ron.
Astept pm,reply,mess,mail,scrisoare prin posta,apel etc.
D R G
Scuze de OFFTOPIC
As vrea sa stiu si eu mai exact ce pot face cu voucherele emag. Sa spunem ca am un voucher de 1000 lei, pot cumpara un produs de 1000 de lei sau pot plati cu voucherul doar un anumit procent din pretul produsului.
Multumesc
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
OFF:
Valoarea voucherului se scade din totalul de plata al comenzii. Daca ai un voucher de 1000 si produsul tau e 2500 tu vei plati doar 1500 consumand acel voucher.
A doua intrebare care urmeaza sa ti-o pui e: De ce cumpara oamenii vouchere? R: Pentru ca ele sunt vandute putin mai ieftin decat valoarea lor.
.
Daca ai un voucher profitshare de 1000 lei, poti cumpara orice produs de orice valoare. Daca produsul costa sa zicem 900 lei, activezi voucherul si restul de plata va fi zero. Daca produsul costa 1200 lei, activezi voucherul si ramane de plata 200 lei pe care poti sa ii achiti prin metodele puse la dispozitie de eMag. Se poate folosi doar un voucher per comanda.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)