Voucherele se pot folosi pe conturi din Romania, pentru o campanie in care s-au consumat cel putin 50 de ron in ultimele 31 de zile.
Pretul este de 50ron/voucher si se negociaza la mai multe.
Cei interesati va rog raspundeti aici sau in PM
Voucherele se pot folosi pe conturi din Romania, pentru o campanie in care s-au consumat cel putin 50 de ron in ultimele 31 de zile.
Pretul este de 50ron/voucher si se negociaza la mai multe.
Cei interesati va rog raspundeti aici sau in PM
Salut! Iti raspund eu aici, dupa discutia avuta pe PM am cautat sa vad si eu ce e cu voucherele astea si surpriza: Google AdWords
Sincer nu va inteleg pe voi astia care incercati sa trageti tepe, indiferent de suma.
Sper ca si in cazul tau comunitatea sa ia masuri.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Scuze ca ma bag. Eu am primit acum 3 zile un plic (un cupon) de la Google cu aceeasi oferta (cheltuiesti 50 RON si primesti 200). Ma gandeam si eu sa il dau ca nu am alti bani disponibili sa fac o campanie calumea. In acest caz numai are rost.
mda.. "teapa" pe care vreau sa o dau este urmatoarea : un prieten care este membru unei companii afiliate la google engage partners primeste odata la 2 luni 20 de vouchere care pot fii folosite pe acelasi cont de adwords ultimele au fost de 100$ dupa care au venit astea de 200 ron, pe langa asta nu sunt la curent cu toate promotiile lor si am vazut ca sunt si alte persoane care pun la vanzare vouchere aici(este un thread special).
in concluzie ii rog pe cei care nu sunt interesati sa cumpere sa se abtina de la off topic ca nu vreau sa pacalesc pe nimeni
si ca un update : mai doar 10 le vand pe toate la pretul de 300 ron
Salut Melc,
Am si eu vouchere pe care le dau gratuit celor interesati. Nu sunt de acord cu vanzarea cupoanelor pentru ca nu acesta este scopul lor. Nu vad motiv pentru care cineva ar dori sa cumpere mai multe cupoane, decat in a da teapa catre Google. Prietenul tau cu siguranta nu va mai primi cupoane pe termen lung.
Tu crezi ca eu ma bagam sa-l acuz asa fara motiv, am discutat cu el pe PM, este vorba de exact promotia pe care o are Google acum numai ca el a aflat dinainte si a incercat si el marea cu degetul. Imi cerea sa-l las via teamviewer sa-mi umble prin contul de Adwords ca eu nu stiu cum sa-l activez si bla bla -uri din astea.
@Melc - zic sa-ti recunosti greseala si comunitatea poate iti mai da o sansa altfel cred ca ne vei parasi curand. Oricum, pentru mine esti doar unul care a vrut sa-mi dea teapa.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Dragos, ai dreptate.. una a scris in primul post si alta a lasat sa se inteleaga in urmatorul. E vorba de promotia gratuita.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)