Citat Postat în original de postasul666 Vezi Post
E greu sa gasesti liber un nume de domeniu exact match. Dupa ce va fi gata sper sa se reuseasca si faza cu link-uri din site-uri locale, institutii.
Ce rugaminte am la voi... E cineva dispus sa verifice un pic cu ceva tools si sa imi zica si mie cam cum se prezinta? Ii pot oferi adresa in privat. Momentan site-ul se afla pe un alt domeniu, intr-un folder. Ca design nu e wow, inca mai este de lucru dar...
Sau spuneti-mi cu ce instrument gratuit sa fac o verificare?
Nu ai nevoie de nici un domeniu exact match... nu te ajuta aproape cu nimic. Ai nevoie de un site cat mai curat... si cat mai rapid atat pe mobile cat si pe pc. Verifica cu page speed insights de la google... unde iti arata si ce modificari sa aduci.. sau mai usor sa ai o tema care deja are un scor ok.

Seo offsite e cel mai important... trebuie sa o iei treptat si sa ai link-uri constant catre site din sociale, bloguri, forumuri, siteuri de intrebari, siteuri de stiri etc... cat mai divers poti sa cauti pe google articole despre imobiliare pe siteuri vechi si bune (adica cu ceva vizite, da-pa cat mai mare) si sa contactezi adminul si sa ii ceri sa face update la articol cu ceva continut nou iar la final sa iti puna si link-ul tau (e mai bun decat un articol nou).