Tinand cont ca blogspot nu are camp unde sa completezi meta description mai conteaza la ceva acest tag?
Tinand cont ca blogspot nu are camp unde sa completezi meta description mai conteaza la ceva acest tag?
Salut. Nici pe Wordpress nu am vazut setarea asta cu completare meta description. Insa de curand am instalat un plugin Yoast SEO parca ii spune, si ala ma cam obliga sa scriu meta descrierile alea.
https://webmasters.googleblog.com/20...-meta-tag.html
Este bun ptr ctr
Dupa Meta title, Meta Description este una din cele mai importante pentru SEO si CTR. Nu omiteti sa scrieti o Meta Description buna. Daca folositi Wordpress, cele mai bune plug-in-uri sunt Yoast SEO sau All in One SEO. Sincer sa fie, All in One SEO este mai ok daca ai ceva experienta
daca e dupa cum ziceti voi ca ar fi bun pt ctr oarecum ar fi bun si la seo , in sensul caci cu cat ai mai mare ctr-ul cu atat te ridica mai mult in serp.
Se zvonea la un moment dat ca descrierea si cuvintele cheie nu mai sunt atat de importante intrucat Google stie sa afiseze prima fraza din <main> sau primul paragraf din pagina, insa nu e deloc asa. Daca in header inainte de <nav> aveti date de contact sau un mesaj de bun venit, acelea vor fi afisate in rezultatele cautarii.
Chestia e ca google stie sa afiseze prima fraza , doar ca se poate ca aceasta sa nu fie relevanta fata de continutul paginii. Daca prin afisarea meta-ul keyword , webmasterul putea smecherii rezultatele eu zic ca o descriere ar ajuta motorul de cautare a.i. sa aiba niste rezultate cu sens si nu niste fraze aruncate aiurea.
meta description spun ca este inca importanta, IN SCHIMB NU parole cheie nu mai sunt valabile.
Conteaza pe cautari long-tail.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)