Foarte simplu, te duci si faci contract cu firme de curierat unde nu se platesc kilometrii suplimentari, sunt cel putin 2.
Foarte simplu, te duci si faci contract cu firme de curierat unde nu se platesc kilometrii suplimentari, sunt cel putin 2.
La emag pui o suma fixa, asa ii apare si omului in cosul de cumparaturi, indiferent de unde are el adresa.
Iar el ca si comerciant nu poate face aceasta precizare din cate stiu eu.
Mi-ai putea spune care sunt cele 2 firme, te rog? Poate printr-un mesaj privat ca nu stiu daca este permis aici
Multumesc!
Nu stiu cum este cu Emag dar stiu ce s-a dorit la magazinul online la firma unde lucrez. Experienta mea este chiar recenta, la un site nou la care inca se lucreaza, API ul de la Xcurier a fost implementat acum doua luni. Facea calculele pe care l-am descris dar intre timp firma de curierat s-a vandut la alta firma asa ca trebuie sa reluam toata treaba. Probabil deocamdata si la noi va ramane cu un pret fix.
Puneti aici sa stim si noi care sunt firmele de curierat care nu percep taxa in afara localitatii. Este o informatie importanta pentru toti cei care lucreaza in vanzari sau au magazine online.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 23rd July 2018 la 12:15.
xCurier din cate stiu eu a dat faliment sau este in insolventa.
Chiar daca s-au preluat clientii, nu s-au preluat si creantele(am cunostinte care aveau de primit rambursuri de 20.000lei si a cam ramas in pom.)
DPD, GLS, NemoExpress si daca ai multe expeditii, UrgentCargus (minim 2000/luna)
Nu am stiut chiar atatea detalii. Stiu ca API ul de pe site nu mai functioneaza si trebuie sa cautam si noi o alta firma de curierat rapid. I-am dat ca exemplu pentru sistemul lor de plata pe km in afara localitatilor, o solutie care mi se pare foarte buna. Motivul pentru care noi am lucrat cu ei si s-a dorit chiar sistemului lor pe site a fost pentru ca produsele au ajuns la clienti in stare foarte buna. Daca ai produse fragile trebuie sa tii cont de acest lucru chiar daca este mai scump decat la alte firme.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 23rd July 2018 la 14:30.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)