Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Recomandari, sfaturi... pentru un site de listare afaceri

Afișare hibrid

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    30
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

Implicit Recomandari, sfaturi... pentru un site de listare afaceri

Anul trecut am achizitionat un domeniu web pentru un site in care am vrut sa listez scoli de soferi. Totul bine si frumos.
    Am domeniul web dar am ramas in pana de idei. Au aparut multe probleme si cateva luni site-urilesi proiectele personale au disparut unul dupa altul.
    Am timp suficient pentru acest proiect dar nu stiu de unde sa incep.

Un director unde voi lista informatiile despre fiecare scoala de soferi, asta vreau sa fac. Nu stiu de unde sa incep, ce sa folosesc ca platforma, ce interfata sa folosesc si ce functii ar trebui pentru un astfel de site. Daca aveti recomandari, sfaturi sau orice altceva de spus, orice raspuns este bine-venit.

Am cautat un script care sa-mi ofere ceea ce cred eu, ar merge pentru un astfel de site. Nu am gasit nimic interent, sa fie basic si sa imi ofere posibilitea sa fac multe modificari la partea de listings.

Astept cu nerabdare orice informatie, multumesc!

AlexandruP este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th November 2014
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca folosesti WordPress pentru site, atunci un plugin de genul asta s-ar putea sa mearga: https://wordpress.org/plugins/busine...ectory-plugin/

Daca dai o cautare dupa "business directory plugin wordpress" o sa mai gasesti si alte sugestii, in caz ca asta nu merge.

Ca si functii, o idee ar fi sa oferi optiunea de filtrare scoli auto, in functie de mai multe criterii. Sa poti bifa mai intai ca vrei sa vezi scolile de soferi din Bucuresti, apoi doar pe cele care ofera categoria B si eventual sa poti specifica ca vrei sa inveti pe o Skoda Octavia sau un Audi A4.

Nu stiu exact ce plugin ar merge pentru asta, dar sunt vreo doua rezultate care merg testate daca dai o cautare dupa "site filters plugin wordpress" (Search & filter, Beautiful taxonomy filters, ambele gratuite si disponibile pe wordpress.org)

Ar mai fi buna si posibilitatea de a putea lasa reviewuri cu note de catre vizitatori, eventual sa ai si adresa scolii de soferi intr-o harta Google Maps embedded in pagina.

Bafta cu proiectul!
    Ultima modificare făcută de AlexandruP; 4th March 2018 la 07:08.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Teme pentru un site de recomandari turistice
    De ovidiu_negoescu în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th January 2014, 13:32
  2. Recomandari, sfaturi , solutii pentru un viitor blogger
    De marian18 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th February 2013, 14:13
  3. Site disparut din DMOZ dupa 5 ani de listare
    De dary5ro în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 15