Salut,
Aveti idee unde trebuie sa modific in asa fel incat numerele de pagina sa fie cu link dofollow ?
Salut,
Aveti idee unde trebuie sa modific in asa fel incat numerele de pagina sa fie cu link dofollow ?
Salut,
Acum am vazut cat de putine informatii am comunicat. Da, este vorba de wordpress, da fac referire la paginare, da folosesc Yoast. M-am uitat prin el insa nu am gasit. Daca e cineva care s-a mai lovit de aceasta problema i-as fi recuoscator daca ma poate ajuta.
Off Topic. Intentionez ca link-urile aferente numerelor de paginare sa le transform in DoFollow, am inteles ca ar fi bine pentru SEO. Voi ce parere aveti ?
Mai jos gasesti elementul inspectat.
<a rel="nofollow" href="http://......../page/3/" class="inactive">3</a>
Pai si paginarea e din tema sau Wp Page Navi?
Paginatia este din tema.
Din ce observ, rulezi o tema de la Mythemeshop, ei obisnuiesc sa puna paginatia cu nofollow.
In cazul meu, codul din functions/theme-action.php arata cam asta:
/*------------[ pagination ]-------------*/
if (!function_exists('mts_pagination')) {
function mts_pagination($pages = '', $range = 3) {
$mts_options = get_option(MTS_THEME_NAME);
if (isset($mts_options['mts_pagenavigation_type']) && $mts_options['mts_pagenavigation_type'] == '1' ) { // numeric pagination
$showitems = ($range * 3)+1;
global $paged; if(empty($paged)) $paged = 1;
if($pages == '') {
global $wp_query; $pages = $wp_query->max_num_pages;
if(!$pages){ $pages = 1; }
}
if(1 != $pages) {
echo '<div class="pagination pagination-numeric"><ul>';
if($paged > 2 && $paged > $range+1 && $showitems < $pages)
echo "<li><a rel='nofollow' href='".esc_url( get_pagenum_link(1) )."'><i class='fa fa-angle-double-left'></i> ".__('First', MTS_THEME_TEXTDOMAIN )."</a></li>";
if($paged > 1 && $showitems < $pages)
echo "<li><a rel='nofollow' href='".esc_url( get_pagenum_link($paged - 1) )."' class='inactive'><i class='fa fa-angle-left'></i> ".__('Previous', MTS_THEME_TEXTDOMAIN )."</a></li>";
for ($i=1; $i <= $pages; $i++){
if (1 != $pages &&( !($i >= $paged+$range+1 || $i <= $paged-$range-1) || $pages <= $showitems )) {
echo ($paged == $i)? "<li class='current'><span class='currenttext'>".$i."</span></li>":"<li><a href='".esc_url( get_pagenum_link($i) )."' class='inactive'>".$i."</a></li>";
}
}
if ($paged < $pages && $showitems < $pages)
echo "<li><a rel='nofollow' href='".esc_url( get_pagenum_link($paged + 1) )."' class='inactive'>".__('Next', MTS_THEME_TEXTDOMAIN )." <i class='fa fa-angle-right'></i></a></li>";
if ($paged < $pages-1 && $paged+$range-1 < $pages && $showitems < $pages)
echo "<li><a rel='nofollow' class='inactive' href='".esc_url( get_pagenum_link($pages) )."'>".__('Last', MTS_THEME_TEXTDOMAIN )." <i class='fa fa-angle-double-right'></i></a></li>";
echo '</ul></div>';
}
} else { // traditional or ajax pagination
?>
<div class="pagination pagination-previous-next">
<ul>
<li class="nav-previous"><?php next_posts_link( '<i class="fa fa-angle-left"></i> '. __( 'Previous', MTS_THEME_TEXTDOMAIN ) ); ?></li>
<li class="nav-next"><?php previous_posts_link( __( 'Next', MTS_THEME_TEXTDOMAIN ).' <i class="fa fa-angle-right"></i>' ); ?></li>
</ul>
</div>
<?php
}
}
}
Ar trebui ca si in cazul tau sa fie ceva similar...daca nu e vorba tot de theme-actions.php, vezi in functions.php (depinde de tema) - Stergi ce e cu bold si ar trebui sa fie ok.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Salut,
Am gasit in functions.php.
Multumesc de ajutor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)