Sunt de acord cu tine insa eu tot o munca vad si daca folosim coduri embedvrei sa nu fie distribuit mai departe nu oferi cod embed.Iar noi prin re-distribuirea filmelor doar facem reclama, din moment ce nu platesti pentru a viziona acel film si este oferit in totalitate GRATUIT nu vad de ce ar fi considerata o "smecherie " altii folosesc aceasta smecherie de ani buni fara sa pateasca ceva nici macar sanctionati nu sunt.Daca aceasta "smecherie" este considerata furt , google ar trebui sa fie penalizat nici de cum noi.Prin distribuirea filmelor automat ne supunem la munca nu ? Doar vrem vizitatori,ii obtinem prin munca.Nu te contrazic in ceea ce spui doar ca mi-am spus parerea. Multumesc pentru intelegere.
Edit:
P.S: suntem in romania oare cati dintre noi dorim sa vizionam un film gratis si cati dintre noi platim pentru acel film ? GEN voyo ? Romanul este invatat sa primeasca gratis nu sa plateasca !

vrei sa nu fie distribuit mai departe nu oferi cod embed.Iar noi prin re-distribuirea filmelor doar facem reclama, din moment ce nu platesti pentru a viziona acel film si este oferit in totalitate GRATUIT nu vad de ce ar fi considerata o "smecherie " altii folosesc aceasta smecherie de ani buni fara sa pateasca ceva nici macar sanctionati nu sunt.Daca aceasta "smecherie" este considerata furt , google ar trebui sa fie penalizat nici de cum noi.Prin distribuirea filmelor automat ne supunem la munca nu ? Doar vrem vizitatori,ii obtinem prin munca.Nu te contrazic in ceea ce spui doar ca mi-am spus parerea. Multumesc pentru intelegere.
Răspunde cu citat