Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: site inaccesibil de pe netul meu

Afișare hibrid

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Am avut probleme similare cand aveam gazduire de la Ghesi si internet UPC. De obicei mi se intamplau lucrurile astea cand mai dadeam cuiva acces la cpanel sa imi modifice cate ceva pe la vreun site, ca si cum s-ar fi salvat ip-ul sau ca administrator. Tin minte ca de cateva ori am reusit sa remediez reinstaland windows-ul, deci nu stiu din punct de vedere tehnic ce legatura ar avea, probabil sa fi fost ceva si de la Chrome. Poate faci cumva vreo analogie.

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    35
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Am avut probleme similare cand aveam gazduire de la Ghesi si internet UPC. De obicei mi se intamplau lucrurile astea cand mai dadeam cuiva acces la cpanel sa imi modifice cate ceva pe la vreun site, ca si cum s-ar fi salvat ip-ul sau ca administrator. Tin minte ca de cateva ori am reusit sa remediez reinstaland windows-ul, deci nu stiu din punct de vedere tehnic ce legatura ar avea, probabil sa fi fost ceva si de la Chrome. Poate faci cumva vreo analogie.
    Nu are treaba sistemul de operare caci... daca ma ma conectez la wifiul vecinului de pe acelasi pc, pe acelasi browser imi merge... Mentionez ca mai am un pc in casa conectat la netde pe care amincercat si lafel, nu malasa sa ma conectez...
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

Sergiu B. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Mediaș
    Posturi
    56
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de MarinelPadurice Vezi Post
    Nu are treaba sistemul de operare caci... daca ma ma conectez la wifiul vecinului de pe acelasi pc, pe acelasi browser imi merge... Mentionez ca mai am un pc in casa conectat la netde pe care amincercat si lafel, nu malasa sa ma conectez...
    Aceeași eroare o primesc și eu când încerc să accesez cele două siteuri ale tale. Am net tot de la Telekom.
    Deci problemele legate de sistemul de operare sunt scoase din calcul.

Aceeași problemă am mai întâlnit-o și la un alt site care era hostat tot la Ghesi. Încearcă să îi contactezi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Netul Feminin
    De Netul în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 8th March 2009, 00:33
  2. Site de anunturi: http://Anunturi.Netul.ro
    De Netul în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th June 2008, 21:23
  3. netul.ro
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th August 2006, 23:37
  4. Netul
    De Netul în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th January 2006, 08:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •