Salutari!
Am cateva intrebari pe care tot aman sa le adresez de ceva vreme, dar pentru ca s-au strans tot mai multe, am zis sa incerc. Le voi formula pe fiecare in parte mai jos.
1) Nu am mai folosit webmaster tools o perioada de timp, dar am un site cu vechime de aproximativ 3 luni de zile pe care l-am inscris. La sectiunea "Erori de accesare cu crawlere", imi apar la "Nu a fost găsit" tot mai multe linkuri in ultima vreme. Toate sunt linkuri care nu au existat niciodata in siteul meu, de cand l-am facut si pana acum.
Vedeti si in poza de mai jos un exemplu. Va rog sa imi spuneti ce se intampla, de unde provin aceste erori 404 si ce trebuie facut.
404 wmt.jpg
2) Acelasi site despre care ziceam mai sus, are pozitie in prima pagina cu indexul. Categoriile apareau si ele in serps inca din prima luna de activitate, prin paginile 2-3. Acum o parte dintre ele apar pe pagini mai inaintate (5-6), iar altele au disparut si apare in locul lor indexul siteului. Ma gandesc ca ar putea fi o penalizare, sau nu s-a stabilizat inca siteul. Mentionez ca spre categorii am dus doar linkuri interne din alte pagini ale siteului, nu si linkuri exterioare.
3) Ce plugin folositi pentru verificarea densitatii in pagini si ce densitate credeti ca e recomandata? Eu verific cu pluginul SEOquake, iar azi mi-a dat prima data rateu. Aveam un cuvant de 7 ori scris in articol si el spunea ca apare doar de 4 ori. Nu imi dau seama din ce motiv, dar as aprecia daca mi-ati recomanda altul mai sigur - care sa citeasca din codul sursa ci nu doar din articolul din pagina.
4) Pe unul dintre siteurile mele am creat o categorie si am dus un link puternic spre ea. A doua zi am listat-o si in indexul siteului (deci a mai primit inca un link) si de peste o saptamana pun continut zilnic in aceasta. Nu s-a indexat nici pana acum desi am dus si cateva linkuri din articole catre ea. O alta categorie creata ieri a fost indexata foarte rapid.
Oare ce se intampla? Exista vreo posibilitate sa fi fost penalizata definitiv si sa nu apara din acest motiv in index? Mentionez ca nu am mai avut astfel de probleme la nici un site.
5) Un site care imi este concurent are un profil de linkuri ciudat dar este mult in fata mea la unele cautari pe long-tails. Ca idee, are un sitewide cu 10.000 de ibl trimise si vreo 15 linkuri din siteuri in araba si alte limbi dubioase. Chiar mai merg practicile astea?
Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsuri care sa ma ajute sa rezolv problemele de mai sus.

Răspunde cu citat