Sunt doua posibilitati:
1. vrei sa muti articolele si vrei ca Google sa vada asta si sa transfere traficul si autoritatea. Faci redirect 301 de pe categorie pe noul site si pentru fiecare articol in parte.
2. vrei sa muti articolele, dar vrei sa fie vazute ca articole noi. Le stergi de pe vechiul site, le stergi din indexul si din cache-ul Google (sau astepti sa dispara de la sine) si apoi le pui pe noul site. Nu mai faci redirect 301.



Răspunde cu citat