19th April 2015, 11:24
2 out of 2 members found this post helpful.
PR-ul se transfera, dar toolbar-ul nu se actualizeaza; cu alte cuvinte, daca site-ul vechi avea PR3, noul site va avea N/A - verificat.
19th April 2015, 11:32
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Rapsodia
Si cum te prinzi ca se transfera? Intreb ca sa stiu de acum inainte cum poti verifica ca s-a transferat sau nu.
Google nu a anuntat ca renunta la PR, doar ca nu-l mai afiseaza. Linkurile migreaza unul cate unul catre noul site, le vezi in WMT.
21st April 2015, 13:24
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Rapsodia
aliens, eu ma refeream doar la
PR, daca mai este vizibil, ca se transfera restul stiu, ideea era ca dupa mutare, sa se afiseze acelasi
PR dupa un anumit timp. Banuiam ca nefiind actualizat de google, sansa era aproape zero, dar voiam sa aud pareri de la cei ce au facut redirect la site-uri cu
PR.
PR-ul e un factor folosit de Google in algoritmul lor de search. Valoarea sa publica - aka Toolbar PageRank - nu mai este (si probabil nu va mai fi niciodata) actualizata, insa PR-ul este calculat si folosit in mod continuu din punct de vedere intern (intr-o forma sau alta). Practic, PR-ul este si va fi pur si simplu un alt factor la care publicul nu are acces.
Vorbeam de pozitii si trafic deoarece acestea sunt metode indirecte de a afla daca redirectionarea s-a facut corect (inclusiv transferul de PR).